Gündüz İnternete Giremiyorum Gece Girebiliyorum
-
Gündüz internet geliyo 1 dk geçmeden hemen gidiyo sürekli bir gidip gelme var ttnet i aradım arıza kaydı aldırdım fakat hiçbir arıza gözükmüyormuş teknik servisteki adam bana bunun voltajdan kaynaklandığını bulunduğumuz yerde çok klima çalıştırıldığını bu yüzden voltaj kaynaklı sorun olduğunu söyledi.Şimdi bu bana çok saçma geldi çünkü modemin harcadığı elektrik sonuçta belli.Ne yapmamı önerirsiniz ?
-
hocam ttnet yok demişsse mutlaka vardır ..ara sor mutlaka gelmelerini sağla...daha önce başımada geldi...zaten telefom kayıtları alınıyor konusma sırasında sert çıkış...
-
dumanemre bunu yazdı:
-----------------------------
hocam ttnet yok demişsse mutlaka vardır ..ara sor mutlaka gelmelerini sağla...daha önce başımada geldi...zaten telefom kayıtları alınıyor konusma sırasında sert çıkış...
-----------------------------Hocam doğru söylüyor dediği gibi sert çıkış.
-
arayıp bide küfür etmeyi dene çok etkili oluyo. Geçen ay benim nette sürekli kopuyodu kapatacam en sonunda diyince şimdi hiç kopmuyo
-
CEO bunu yazdı:
-----------------------------
arayıp bide küfür etmeyi dene çok etkili oluyo. Geçen ay benim nette sürekli kopuyodu kapatacam en sonunda diyince şimdi hiç kopmuyo
-----------------------------hoca benimde kopuyo ama hiç aramdım.İmzana koptum kralsın.
-
laa adam doğru demiş. Nem sıcaklık vs kablolarda etki ediyormuş. Yani klima falan çalışıor elektrik çok kullanılıyor malum yaz aylarında. Bu tür sorunlar olur. Ayrıca o elektrik muhabbeti senin modemla alakalı deil ttnet kablolarıyla alakalı. İşin açığı suç tine ttnette, kabloları çok zayıf :)
Toplam Hit: 948 Toplam Mesaj: 6