Güneş Gözlüğü Aramaktayım.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Haziran/2007
    Erkek

    gözlerim güneşe hassasmıdır nedir biraz güneşli olduğu zaman bırakın güneşe doğru bakmay ı güneş arkamda dahi kalsa yansımalardan gözlerimi kısmak zorunda kalıyorum. sonradan farkediyorum bunu artık göz kasmaktan başım ağrıyo sokakta filan. 

    bana böyle dışarda takılıcak birer gözlük lazım.

    öyle açıkçası güneş gözlüğüne verilen 200 300 liralarda bana komik geliyor

    şöyle şık olsun işimi görsün yeter. 

    bildiğiniz imatasyon olur orjinal ama ucuz olur sevdiğiniz modeler varmı?

    yada bir site vs önerebilirmisiniz

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Ağustos/2012
    Erkek

    Aynı problemler bende de var. Doktora göründüğümde uzun süre bilgisayar kullanımı, okuma vb. sebeplerle olduğu söylendi. Ayriyetten gözlerin renkliyse bu da hassasiyeti artırıyor diye biliyorum. Bir süre refresh adındaki suni gözyaşı damlasını kullandım ve hassasiyet bir nebze olsun azalmaya başladı. Ayrıca güneş gözlüğü kullanılması gerektiği doktor tarafından tavsiye edildi. Bence en yakın zamanda bir doktora görün. Muhtemelen sana da göz yaşı damlası verecek. Göz kuruluğu deyip geçmemek lazım. İlerlediği taktirde gözde ciddi hasarlara sebep olabilen oldukça yaygın bir problem. Maalesef bizim insanlarımız bu problemi çok göz ardı ediyor.

    Modellerin sırf çerçevesine yüzlerce lira bayılmaya gerek yok. Adı sanı bilinen bir gözlükçüye gidip ucuz modellere bakabilirsin. Mesela ben Atasun'dan 69 tl'ye geçen yaz aldığım gözlükleri kullanıyorum. Seyyarlarda satılan 20 liralık çakmalar dışında herhangi bir gözlükçüden alacağın herhangi bir marka gözlük işini fazlasıyla görür.

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2005
    Erkek

    AVM lerdeki ükkanları gezsenize. imitasyn almayın gözünüz bok olur

    ExpirE tarafından 03/Şub/15 12:23 tarihinde düzenlenmiştir

    "bea"
Toplam Hit: 426 Toplam Mesaj: 3