Güneş Gözlüğü Aramaktayım.
-
gözlerim güneşe hassasmıdır nedir biraz güneşli olduğu zaman bırakın güneşe doğru bakmay ı güneş arkamda dahi kalsa yansımalardan gözlerimi kısmak zorunda kalıyorum. sonradan farkediyorum bunu artık göz kasmaktan başım ağrıyo sokakta filan.
bana böyle dışarda takılıcak birer gözlük lazım.
öyle açıkçası güneş gözlüğüne verilen 200 300 liralarda bana komik geliyor
şöyle şık olsun işimi görsün yeter.
bildiğiniz imatasyon olur orjinal ama ucuz olur sevdiğiniz modeler varmı?
yada bir site vs önerebilirmisiniz
-
Aynı problemler bende de var. Doktora göründüğümde uzun süre bilgisayar kullanımı, okuma vb. sebeplerle olduğu söylendi. Ayriyetten gözlerin renkliyse bu da hassasiyeti artırıyor diye biliyorum. Bir süre refresh adındaki suni gözyaşı damlasını kullandım ve hassasiyet bir nebze olsun azalmaya başladı. Ayrıca güneş gözlüğü kullanılması gerektiği doktor tarafından tavsiye edildi. Bence en yakın zamanda bir doktora görün. Muhtemelen sana da göz yaşı damlası verecek. Göz kuruluğu deyip geçmemek lazım. İlerlediği taktirde gözde ciddi hasarlara sebep olabilen oldukça yaygın bir problem. Maalesef bizim insanlarımız bu problemi çok göz ardı ediyor.
Modellerin sırf çerçevesine yüzlerce lira bayılmaya gerek yok. Adı sanı bilinen bir gözlükçüye gidip ucuz modellere bakabilirsin. Mesela ben Atasun'dan 69 tl'ye geçen yaz aldığım gözlükleri kullanıyorum. Seyyarlarda satılan 20 liralık çakmalar dışında herhangi bir gözlükçüden alacağın herhangi bir marka gözlük işini fazlasıyla görür.
-
AVM lerdeki ükkanları gezsenize. imitasyn almayın gözünüz bok olur
ExpirE tarafından 03/Şub/15 12:23 tarihinde düzenlenmiştir