Güneş Tutulmadı Gerçekleri Okuyun !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    arkadaşlar geçenlerde aklımabişelergeldi dedim ne microsoft ne nasa ben güneşi heyliyecem ve hemen yola koyuldum siz bugün güneş tutuldu sanıyorsunuz demiii yoooo ben heykledim olm veri tabanına girdimheykledim bakın şeyhimiz bile onayladı

The Holy One:
    abi helal
    The Holy One:
    günesi hacklemisin namin buralara kadar geldi
    " ZiRVe- www.zirvesoft.com |͇̿C͇̿¤͇͇̿̿̿ | Siz Güneşi Tutuldumu Sanıyorsunuz Ben Hackledim Olm İnanmayın böle hurafelere :
    zuhsauhauha
    " ZiRVe- www.zirvesoft.com |͇̿C͇̿¤͇͇̿̿̿ | Siz Güneşi Tutuldumu Sanıyorsunuz Ben Hackledim Olm İnanmayın böle hurafelere :
    yok abi senden bişeyler kapıoz işte

başka söze gerek yok işte.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    :) hyr olm öle olmadı oolay sayın şeyhimizin yanlışı var, güneşte ufak bir downtime yaşandı, ama emininm %99,99 un altına düşmemeiştir uptime süresi, yani serverla alakalı birşey, şöyle birşeyde olmuş olabilir türkiyeyle yurtdışı kabloları kopmuştuya, güneşte baya uzakta olduğu için etkisi anca Türkiyeden gözlenebildi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    zhzuhah olm yalan atma ya ben biliom işte ben hackledim ala ala siz ben görmeyeli ne kadar yalancı olmuşsunuz a.k ya bu kadarda olmaski ala ala az atın kardeşim yemez millet bunu ala ala desturrrrrrr.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    zuahahhahahaha

DAM ÜSTÜNDE SAKSAĞAN VUR BELİNE KAZMAYI

PUHAHAHAHAHAHAHA

Fuck this world if they cant understand me!!!
Toplam Hit: 906 Toplam Mesaj: 4