folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Günesi Gördüm (12 Mart 2009) Mahsun Kırmızıgül Kendini Aştı...

Günesi Gördüm (12 Mart 2009) Mahsun Kırmızıgül Kendini Aştı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

Yonetim Notu:

Konu altinda filme yonelik tartisma disina cikarak siyaset ve etnik milliyetcilik yapanlar tereddutsuz cezalandirilacaktir.Tartismali postlar silinmis olup gerekli sahislar simdilik yazili olarak uyarilmistir.

İşte çok konuşulacak o film..

Kürt sorunu ve açılımı bu filmle bir kez daha hararetlenecek! Filmde şaşırtan görüntüler var. İşte o fragman;
    Mahsun Kırmızıgül'ün yazıp yönettiği ve rol aldığı "Güneşi Gördüm"deki Altun ailesini yakında tüm Türkiye konuşacak...

Film, Mahsun Kırmıızgül'ün canlandırdığı Ramazan Altun'un (Mahsun Kırmızıgül), karısı (Demet Evgar) ve altı çocuğuyla köyden şehre taşındıktan sonra birbirinden ağır dramlar yaşamasına rağmen ailesini ayakta tutabilmek için verdiği mücadeleyi konu alıyor.

Filmde Ramo'nun karısını oynayan Demet Evgar, çekimler bittiğinde günlerce etkisinden kurtulamadığını belirterek, çocuklarını oynayan ve uzun bir seçim sürecinden sonra bulunan miniklerin oyuncuktaki başarılarının da kendisini şaşırttığını söyledi.

Mahsun Kırmızıgül'ün senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini de üstlendiği 'Güneşi Gördüm' filminde, Ali Sürmeli, Ali Tutal, Alper Kul, Altan Erkekli, Buğra Gülsoy, Cemal Toktaş, Cezmi Baskın, Cihat Tamer, Demet Evgar, Deniz Oral, Emre Kınay, Erol Demiröz, Erol Günaydın, Gülhan Tekin, Hande Subaşı, Itır Esen, Kamil Sönmez, Macit Sonkan, Mahsun Kırmızıgül, Menderes Samancılar, Murat Ünalmış, Nurseli İdiz, Sarp Apak, Cem Aksakal, Şerif Sezer, Yıldız Kültür, Yiğit Özşener, Zafer Ergin ile çocuk oyuncular Aleyna Kala, Aslıhan Kapanşahin, Cansu Aktay ve Tuğse Gökhan rol aldı.

İşte 12 Mart'ta sinemaseverlerin beğenisine sunulacak olan filmin fragmanı:

Fragman detaylı bilgi:  http://www.gunesigordum.com/

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    fragmanı izledim süper sinemaya ilk gidenlerden biri olabilirim:)

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    ilk filmiyle büyük begeni topladı parasıda tatlı gelmiş olmalı ki ikinci film geç kalmadı vatana millete hayırlı ve uğurlu olsun

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paranoiattack
    Paranoiattack's avatar
    Erkek

fragmanın sonundaki lafa bak: 'buradaki cocukların kaderini kendileri yazmıyor.'
    aq kim kendi kaderini yazabiliyor. aklı sıra etkileyici laf soliyecek ........

ayrıca cümle de hatalı gibi 

dün için aglamiyorum zira siradan bir dünya var orada.. bir şekilde bunu bulacagim ve siradan bir dünyada yolumu bulmaya çalışırken yaşamayı ögrenecegim..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek
    lan ne ara yaptı bu filmi :D

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek
    recep ivedik2den sonra izlicem filmler arasında...

Orman Mühendisi //
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek
    6 çocugu ile istanbula yerlesen malum kisiliklerin dramalari bu rolü kendileri sectiler...

yunusozturk.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bisson
    bisson's avatar
    Erkek

Ben ce güzel bir film gitmeklazım  ama mahsun kırmızı gülde filmleri böyle demogojik bir tatta 

olsun ama  sonuçta küçük emrah büyüdü  yeni çeşitler lazım 

I know me you know you.......
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nirvana1912
    nirvana1912's avatar
    Erkek
    bi mahsun un yönetmen olmadığı kalmıştı hem yazmış hem yönetmiş bide.Gerçi hamdi alkanın bile yönetmenlik yaptığı bi ülkede yaşıyoruz bu da normal.

Anlayamazsınız...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek

nirvana1912 bunu yazdı:
    -----------------------------
    bi mahsun un yönetmen olmadığı kalmıştı hem yazmış hem yönetmiş bide.Gerçi hamdi alkanın bile yönetmenlik yaptığı bi ülkede yaşıyoruz bu da normal.
    -----------------------------

niye ole diyosun adam beyaz melek filmiyle kendini ispatladı onuda hem yazdı hem yonetti gayet başarılıydı 

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek
    İlk Gideceğim Filmlerden Biri...Mahsun Abi yi Tebrik Ediyorum...Devam Etsin Böle;) çoğu yönetmene ve oyuncuya taş çıkarır....

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
Toplam Hit: 1814 Toplam Mesaj: 11