Günesi Gördüm (12 Mart 2009) Mahsun Kırmızıgül Kendini Aştı...
-
Yonetim Notu:
Konu altinda filme yonelik tartisma disina cikarak siyaset ve etnik milliyetcilik yapanlar tereddutsuz cezalandirilacaktir.Tartismali postlar silinmis olup gerekli sahislar simdilik yazili olarak uyarilmistir.

İşte çok konuşulacak o film..
Kürt sorunu ve açılımı bu filmle bir kez daha hararetlenecek! Filmde şaşırtan görüntüler var. İşte o fragman;
Mahsun Kırmızıgül'ün yazıp yönettiği ve rol aldığı "Güneşi Gördüm"deki Altun ailesini yakında tüm Türkiye konuşacak...
Film, Mahsun Kırmıızgül'ün canlandırdığı Ramazan Altun'un (Mahsun Kırmızıgül), karısı (Demet Evgar) ve altı çocuğuyla köyden şehre taşındıktan sonra birbirinden ağır dramlar yaşamasına rağmen ailesini ayakta tutabilmek için verdiği mücadeleyi konu alıyor.
Filmde Ramo'nun karısını oynayan Demet Evgar, çekimler bittiğinde günlerce etkisinden kurtulamadığını belirterek, çocuklarını oynayan ve uzun bir seçim sürecinden sonra bulunan miniklerin oyuncuktaki başarılarının da kendisini şaşırttığını söyledi.
Mahsun Kırmızıgül'ün senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini de üstlendiği 'Güneşi Gördüm' filminde, Ali Sürmeli, Ali Tutal, Alper Kul, Altan Erkekli, Buğra Gülsoy, Cemal Toktaş, Cezmi Baskın, Cihat Tamer, Demet Evgar, Deniz Oral, Emre Kınay, Erol Demiröz, Erol Günaydın, Gülhan Tekin, Hande Subaşı, Itır Esen, Kamil Sönmez, Macit Sonkan, Mahsun Kırmızıgül, Menderes Samancılar, Murat Ünalmış, Nurseli İdiz, Sarp Apak, Cem Aksakal, Şerif Sezer, Yıldız Kültür, Yiğit Özşener, Zafer Ergin ile çocuk oyuncular Aleyna Kala, Aslıhan Kapanşahin, Cansu Aktay ve Tuğse Gökhan rol aldı.
İşte 12 Mart'ta sinemaseverlerin beğenisine sunulacak olan filmin fragmanı:Fragman detaylı bilgi: http://www.gunesigordum.com/
-
fragmanı izledim süper sinemaya ilk gidenlerden biri olabilirim:)
-
ilk filmiyle büyük begeni topladı parasıda tatlı gelmiş olmalı ki ikinci film geç kalmadı vatana millete hayırlı ve uğurlu olsun
-
fragmanın sonundaki lafa bak: 'buradaki cocukların kaderini kendileri yazmıyor.'
aq kim kendi kaderini yazabiliyor. aklı sıra etkileyici laf soliyecek ........ayrıca cümle de hatalı gibi
-
lan ne ara yaptı bu filmi :D
-
recep ivedik2den sonra izlicem filmler arasında...
-
6 çocugu ile istanbula yerlesen malum kisiliklerin dramalari bu rolü kendileri sectiler...
-
Ben ce güzel bir film gitmeklazım ama mahsun kırmızı gülde filmleri böyle demogojik bir tatta
olsun ama sonuçta küçük emrah büyüdü yeni çeşitler lazım
-
bi mahsun un yönetmen olmadığı kalmıştı hem yazmış hem yönetmiş bide.Gerçi hamdi alkanın bile yönetmenlik yaptığı bi ülkede yaşıyoruz bu da normal.
-
nirvana1912 bunu yazdı:
-----------------------------
bi mahsun un yönetmen olmadığı kalmıştı hem yazmış hem yönetmiş bide.Gerçi hamdi alkanın bile yönetmenlik yaptığı bi ülkede yaşıyoruz bu da normal.
-----------------------------niye ole diyosun adam beyaz melek filmiyle kendini ispatladı onuda hem yazdı hem yonetti gayet başarılıydı
-
İlk Gideceğim Filmlerden Biri...Mahsun Abi yi Tebrik Ediyorum...Devam Etsin Böle;) çoğu yönetmene ve oyuncuya taş çıkarır....