Güney Akdeniz Seyahat
-
Bildiğim kadarıyla Antalya'ya en çok servis yapan seyahat firması. Şoförleri ve hostları uzman kontrollerinden geçmeli. Wifi var deniyor ama çoğu zaman çalışmıyor ya da host gelip kotası dolmuş diyor. Otobüsteki kulaklıkların hepsi açıkta rasgele ve bozuk ya da soket girişleri arızalı. Tabi ki lafım bütün hostlarına ve şoförlerine değil ama yadırganmayacak kadar kontol dışında olan çalışanlar var. Yollarda biletsiz müşteri alınıyor. Saymakla bitmez. Bilin istedim.
-
lan bi şikayet konusu açtık, bütün herkes döküldü :)
-
MErsin Antalya arasında çoğunlukla mecburiyetten kullandığım firma. Arabları genel standartların çok altında.
Hizmet olarak da öyleler. Yolda yolcu alma olayına da katılıyorum.
Ama elimizde olan diğer seçenek metro olunca buna kalıyoruz naparsın.
-
UTHO bunu yazdı
lan bi şikayet konusu açtık, bütün herkes döküldü :)
İçimizin kanayan yarasını dağladın!
deja-vu bunu yazdıMErsin Antalya arasında çoğunlukla mecburiyetten kullandığım firma. Arabları genel standartların çok altında.
Hizmet olarak da öyleler. Yolda yolcu alma olayına da katılıyorum.
Ama elimizde olan diğer seçenek metro olunca buna kalıyoruz naparsın.
Diğer firmalar yaz döneminde araçlarını gönderiyorlar onlar da günde bir ya da bir kaç. Kışın araçları yok ya da çok ender. Metro sanırım kışın da günde 1 aracını gönderiyor sanırım.
-
Otobüs firmalarıyla ilgili bir ana konu açılsın herkes içini döksün madem :) bir kaç firma dışında hepsi aynı bok.
-
Şikayetvar a döndü ya la burası :/
-
Güney Akdeniz, Antalyanin köklü, kaşar firmalarindsn biridir. Kaşari kötü anlamda degil aksine bi cok yerde tekeldir. Bu yüzden kalite, konfor aramak bosuna. Bunun bi örnegi de Eskisehir Kanat turizm idi.
-
Fiyatına göre iyi firmadır güney akdeniz. En azından öküz host veya hostes neyse yok metroda ki gibi.
Diğer firmaların ya fiyatları yüksek ya da daha iyi değil beyler fazla abartmayın.
-
bi' otobüs firmam olsa, bütün biletlere 2 TL cik zam yapar, otobüste kaç yolcu varsa o kadar 2 TL 'yi toplar, her seferden sonra hosta/muavine veririm. bunu da reklam malzemesi olarak kullanırım, gelenler de 2 lirayı muavine verdiklerini bilirler. tabi muavin için de zor olacak biraz itinalı ve fazla hizmet etmek ama eline de ciddi miktarda para geçecek.