folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Günlerin Köpüğü (L'ecume Des Jours) Torrent DL Link

Günlerin Köpüğü (L'ecume Des Jours) Torrent DL Link

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba,

Günlerin köpüğü (L'ecume des jours) adlı filmin torenti gerekiyor. İsohunttaki bütün linkler rarlanmış ve password istiyor. 7 kere indirdim isohunttan ve açamadım. Çalışan link veya elinde olup uplayacak biri olursa çok acil indireceğim.

Teşekkürler.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

http://www.torrentreactor.net/torrents/6482441/L-Ecume-des-jours-2013-FRENCH-DVDRip-XviD-CHaF

bundaki zip değil.. fransızca dublaj.. tr altyazı bulursun artık yoksa ing dub tr altyazı yada komple tr varsa bulmamı istersen bakayım 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    bu film super ya ilk 10 dk sikici ama sonra fena halde izlettiriyo kendini biraz komedi biraz dram biraz muzikal biraz fantastik herseyi cok iyi kullanmis adamlar animasyon desen 10 numara
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

divxplanet ve turkcealtyazi da altyazısı yok.. napcaz ? altyazı nerden bulunur yada dublaj var mı ?

Toplam Hit: 1503 Toplam Mesaj: 4