Günlük 1$ Civarı Gelirli Site Alınır
-
merhaba
aslında webmaster forumlarında actım ama tbtde webmaster arkadaslar oldugu için burayada konuyu taşımak istedim
günlük 1$ civarı gelirli site alınır
adult hariç :|
-
ne kadar vermeyi düşünüyosun ? :)
-
r10dan:
1 dolar gelir günlük bir şey değil ortalama günde 4-5 arası tık alan ingilizce bir site bu 1 doları rahat rahat çıkarır tavsiyem kendiniz sıfırdan site açın.
örnek veriyim kendi ingilizce sağlık sitem.

site şuanda sandboxta.1 dolar gelirli ölü siteye para bağlama kendi siteni aç.
-
ibrahimeren bunu yazdı:
-----------------------------
r10dan:
1 dolar gelir günlük bir şey değil ortalama günde 4-5 arası tık alan ingilizce bir site bu 1 doları rahat rahat çıkarır tavsiyem kendiniz sıfırdan site açın.
örnek veriyim kendi ingilizce sağlık sitem.

site şuanda sandboxta.1 dolar gelirli ölü siteye para bağlama kendi siteni aç.
-----------------------------ohhaa lan tek tıka 52 cent mi ? köşeyi dönersin len :)
-
kaç yıllık özgün site bırak da o kadar olsun ancak şimdi sandboxta onunla uğraşıyorum :) Bir siteye emek vermeden para kazanılmaz.Sen kaç para alıyorsun tık başı :D
-
ibrahimeren bunu yazdı:
kaç yıllık özgün site bırak da o kadar olsun ancak şimdi sandboxta onunla uğraşıyorum :) Bir siteye emek vermeden para kazanılmaz.Sen kaç para alıyorsun tık başı :D
-----------------------------hacı tık başına parayı senin yılların sitesi olma kriteri belirlemiyorki
Bende minumum 1 max 5-7 cent
bazen tıka hiç para vermediği bile oluyor.
-
necroshine bunu yazdı:
ibrahimeren bunu yazdı:
-----------------------------hacı tık başına parayı senin yılların sitesi olma kriteri belirlemiyorki
Bende minumum 1 max 5-7 cent
bazen tıka hiç para vermediği bile oluyor.
-----------------------------Yıllardır site full özgün içerik 500 den fazla kendi yazdığım ingilizce sağlık yazıları var.Google eski siteleri seviyor.Tıka para vermediği zamanlar gök yüzü ne renk tarzı reklamlar çıkıyordur.İçerike göre tık oranları değişiyor çok yakın bir arkadaşımın ingilizce telefon programları ile ilgili bir sitesi var kendi gözlerimle gördüm tık başı min 0,8 alıyor :) Benim 0,5ler çok değil.
-
oha hocam bnm bugun 8 bin küsür hit war bugun 13 kişi tıklamıs 47 cent vermiş , sen 1 tık basına 52 cent almıssın ilginç... eskiden adsense bnm diger sitelere de tık basına 50 cent fln weriodu ama artık vermiyor :S
-
site türkçemi ?İçerik nedir?
*8K hite 13 tık varsa reklam yerleşiminde problem vardır.
-

finallerden ugrasamıyorum bitane ingilizce sitem