Günlük Aylık Yıllık Gider Ve Maliyet Hesaplama
-
ÖNEMLİ : SADECE İLK 3 STUNU SİZ DOLDURACAKSINIZ GERİSİ OTO.
Hocalar can sıkıntısından bir excell tablosu hazırladım , aslında ilk başta benzer servislerin yıllık maliyetlerini hesaplamak için karşılaştırmaya koyma amaçlı yapıyordum ki host , reseller , spotify gibi sürekli ödemesini yaptıgımız servisleri ekleyemek isteyenler olabileceğini düşündüğümden biraz daha ekleme yapıp paylaşayım dedim.

Tabloda kısaca sürekli ödemesini yaptıgınız ürünlerin ismini ve size sunduğu hizmeti giriyorsunuz
tablodakilerin hepsi örnek olarak güncel fiyat tarifesinden eklenmiştir, sahip olduğunuz herşeyi girdikten sonra günlük aylık yıllık ve 10 yıllık olarak size maliyetini görebiliyorsunuz.
Güncel dolar kuru üzerinden ( bu giderler hep $ cinsinden oldugu için ) son stun da TL ye çeviriyor fakat giderleriniz dolar cinsinden degilse o kısmı kafaya takmayınız.
Tablo link ( orta üstteki indir e basınız. )
https://drive.google.com/file/d/0B3gHtTHsMP5RSDhWUVlVNW9Ddkk/view?usp=sharing
mirror
http://turbobit.net/v030tfqd36jr.html

+ Olarak ekleme yapmamı isteyen varsa şuda olsun diye koyayım hocalar , biliyorum bir program degil sadece excell dosyası fakat bir kaç işte benim çok işime yarıyor. Steam ve AppStore aylık harcalamarımı giriyorum önümü görüyorum.
-
Guzel guzel guzel :-)
-
güncel dolar kuru demişsin ama, dolar kurunu güncel çekmiyor, sanırım elinde yazmışsın.
dolar kurunu güncel çeken bir formül çakabilirsen daha kullanışlı olur.
google spreadsheet'de şöyle bir formül var mesela: =GoogleFinance("CURRENCY:USDTRY")
-
excell de online çektirebilioz mu ki :D
-
bu en para kullanan var mı? Spotifyden ucuza almanın tek yolu herhalde
-
gokcan bunu yazdı
bu en para kullanan var mı? Spotifyden ucuza almanın tek yolu herhalde
25 kişiye enpara aldırdım hocam
steam , google play , itunes , spotify alayında %50 indirim veriyor
spotify da aradıgım tüm şarkılar olmuyor oyüzden itunes e devam.
birde 2014 sonuna kadar kampanya.
PanxeR tarafından 22/Eki/14 15:24 tarihinde düzenlenmiştir