folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Günlük Mesaj Kotamız Net Olarak Nedir.? Adminler.

Günlük Mesaj Kotamız Net Olarak Nedir.? Adminler.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Admin arkadaşlarım, Oluyo kaçtır başıma geliyor tam hararetli bir tartışmadayım, bi anda Floot Koruması - Bugünlük Foruma katkılarınız bu kadar yeter Teşekkür ederiz şeklinde bir yazı geliyor güzelim yazılarım orada öyle kaybolyo gidiyo. nedir durum bu kotayı bari bilem bilelimde ona göre harcayalım.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Abi günlük mesaj sınırı ve diğer flood sınırı hesaplamalarının ayrı fonksiyonları var...

Fakat biraz daha komplike..

Yani, 1 gün önce saat 12 de 10 msjı art arda atmışsındır, bu gün saat 11 de mesaj sınırı gelir ama 1 saat sonra 10 mesaj kotan daha olur...

Bu durumda yapılacak en iyi şey, gönder tuşuna basmadan Ctrl+A ve Ctrl+C yaparak mesajını kopyalayıp bi hataya karşı yedeklemen...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

Abi günlük mesaj sınırı ve diğer flood sınırı hesaplamalarının ayrı fonksiyonları var...

Fakat biraz daha komplike..

Yani, 1 gün önce saat 12 de 10 msjı art arda atmışsındır, bu gün saat 11 de mesaj sınırı gelir ama 1 saat sonra 10 mesaj kotan daha olur...

Bu durumda yapılacak en iyi şey, gönder tuşuna basmadan Ctrl+A ve Ctrl+C yaparak mesajını kopyalayıp bi hataya karşı yedeklemen...

Anladım kısacası azda seri olmazsam, yavaş takılırsam, daha bi kota sorunu olmadan günü kurtarırım anladığım kadarı ile. Art arda cevaplardan kaçınmalıyım. Teşekkür ederim.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PirtakoZ
    PirtakoZ's avatar
    Erkek

Rapidin kota hesabına dönmüş bu ya :D

Yoksulluk korkusu ile ömrü servet peşinde harcayanda gördüm fakirliğin özünü...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hocam ben senelerdir bu sitedeim geceli gündüzlü bana bile ya 4 ya 5 kere cıkmıştır o hata :)

Ne kadar cok msj kasıosunki :))

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    invisible_1905
    invisible_1905's avatar
    Erkek
    Ben sizden duydum valla. Bana hiç çıkmadı. Ama bir ara şeçim zamanı derin konulara çok yazınca sadece derin konulardan kapanmıştı.:)

TIGER şimdi asker 87/2/B Tankçı (www.divxhome.net) Herkesi bekleriz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doktordanger
    doktordanger's avatar
    Erkek
    bende oldu 1 2 kere:S.S.S

Yeni wep sitem www.bilisimbilim.com inş reklama girmez::).Yaw reklamsa söyleyin kaldırız. her türlü haberi bulabilirsiniz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

Hocam ben senelerdir bu sitedeim geceli gündüzlü bana bile ya 4 ya 5 kere cıkmıştır o hata :)

Ne kadar cok msj kasıosunki :))

Hocam bu iki hafta içerisinde 3 kez oldu başıma geldi. O kadar çok kastığımın farkında bile değilim, yada sanırım Hakikatende kasıyorum. Ama genelde Floot olacak mesaj kasmaları değil benimkisi, dün erken saatlerde oldu o yüzden konuyu açma gereği duydum öncekiler, gece 11 gibi geç saatlere denk gelmişti.

Toplam Hit: 1294 Toplam Mesaj: 8