Günlük Mesaj Kotamız Net Olarak Nedir.? Adminler.
-
Admin arkadaşlarım, Oluyo kaçtır başıma geliyor tam hararetli bir tartışmadayım, bi anda Floot Koruması - Bugünlük Foruma katkılarınız bu kadar yeter Teşekkür ederiz şeklinde bir yazı geliyor güzelim yazılarım orada öyle kaybolyo gidiyo. nedir durum bu kotayı bari bilem bilelimde ona göre harcayalım.
-
Abi günlük mesaj sınırı ve diğer flood sınırı hesaplamalarının ayrı fonksiyonları var...
Fakat biraz daha komplike..
Yani, 1 gün önce saat 12 de 10 msjı art arda atmışsındır, bu gün saat 11 de mesaj sınırı gelir ama 1 saat sonra 10 mesaj kotan daha olur...
Bu durumda yapılacak en iyi şey, gönder tuşuna basmadan Ctrl+A ve Ctrl+C yaparak mesajını kopyalayıp bi hataya karşı yedeklemen...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Abi günlük mesaj sınırı ve diğer flood sınırı hesaplamalarının ayrı fonksiyonları var...
Fakat biraz daha komplike..
Yani, 1 gün önce saat 12 de 10 msjı art arda atmışsındır, bu gün saat 11 de mesaj sınırı gelir ama 1 saat sonra 10 mesaj kotan daha olur...
Bu durumda yapılacak en iyi şey, gönder tuşuna basmadan Ctrl+A ve Ctrl+C yaparak mesajını kopyalayıp bi hataya karşı yedeklemen...
-----------------------------
Anladım kısacası azda seri olmazsam, yavaş takılırsam, daha bi kota sorunu olmadan günü kurtarırım anladığım kadarı ile. Art arda cevaplardan kaçınmalıyım. Teşekkür ederim. -
Rapidin kota hesabına dönmüş bu ya :D
-
Hocam ben senelerdir bu sitedeim geceli gündüzlü bana bile ya 4 ya 5 kere cıkmıştır o hata :)
Ne kadar cok msj kasıosunki :))
-
Ben sizden duydum valla. Bana hiç çıkmadı. Ama bir ara şeçim zamanı derin konulara çok yazınca sadece derin konulardan kapanmıştı.:)
-
bende oldu 1 2 kere:S.S.S
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Hocam ben senelerdir bu sitedeim geceli gündüzlü bana bile ya 4 ya 5 kere cıkmıştır o hata :)
Ne kadar cok msj kasıosunki :))
-----------------------------
Hocam bu iki hafta içerisinde 3 kez oldu başıma geldi. O kadar çok kastığımın farkında bile değilim, yada sanırım Hakikatende kasıyorum. Ama genelde Floot olacak mesaj kasmaları değil benimkisi, dün erken saatlerde oldu o yüzden konuyu açma gereği duydum öncekiler, gece 11 gibi geç saatlere denk gelmişti.