Günlük Mesaj Sayısı
-
şimdi konuda mağdur oldum bugün
bu saç olayında müşterliler çıktı onlarla irtibatı pm ile yapıyorduk ama hakkm doldu iletişim kesildi :|
yapılacak birşey yok mu bunu ortadan kaldırmak bir güne mahsuz kişiye arttırmak filan
aslında konu açmayacaktım ama rene ve holy'e bile msj atamıyorum hakkım olmadığından mecbur konu açayım
adminler bi baksın dedim yardımcı olursanız sevinirim yarın ürün göndermem lazım ama herşey ortada kaldı ayıp olacak adamlara
saygılar...
-
profiline yorum atarak mesajlaş hocam :D
profile yorum sınırsız diye biliyorum
saybirs tarafından 24/Ağu/12 15:55 tarihinde düzenlenmiştir -
:) Ben seni ekledim kardeşim kabul et sen :)
-
Elixiron bunu yazdı
gelmedi daha
@saybirs
abi öyle sıkıntılı yav
-
Kreyzi bunu yazdıElixiron bunu yazdı
gelmedi daha
@saybirs
abi öyle sıkıntılı yav
ne sıkıntısı abi gönderdiğin kişi yorumu onaylamasın tamam işte alla ala :)
buldun da bunuyon sende =)
-
Yorum yapıcan mecbur hacı bende o kısıtlamayı sevmiyorum yorumu kısıtlayın pm olayını kısıtlamayın
-
saybirs bunu yazdıKreyzi bunu yazdıElixiron bunu yazdı
gelmedi daha
@saybirs
abi öyle sıkıntılı yav
ne sıkıntısı abi gönderdiğin kişi yorumu onaylamasın tamam işte alla ala :)
buldun da bunuyon sende =)
bu seferlik böyle yaptık diyelim bi daha aynı problem olur başka sorun yaşayan müridlerde vardır herhalde
bide niye limit var onu çözemedim
-
DB gereksiz şişmesin diye olabilir mi?
-
blackmir bunu yazdı
DB gereksiz şişmesin diye olabilir mi?
Benim toplam pmler 2500 taneydi şişmemesi için kutuya sınır koyarsın
-
dakikada 1 pm limiti bence de yeterli zaten... eskilerin silinmemesini çok seviyorum ama :) arada girip okuyorum nostalji yapmak için..
-
Noneyim bunu yazdı
dakikada 1 pm limiti bence de yeterli zaten... eskilerin silinmemesini çok seviyorum ama :) arada girip okuyorum nostalji yapmak için..
mevzu mesaj dakikası değil :W günlük limit
neyse şimdi farkettiğim olayı anlatıyorum bu konuyu açtıktan sonra 7 gibi eve gittim 'nurky' isimli müride direk random mesaj yolladım zaten gitmiyor diye bi baktım msj gitti şaşırdım herhalde bi admin bişi filan yaptı sandım az önce yine mesaj atmaya yeltendim bi müride (işyerinde) hakkımın olmadığı uyarısı geldi bende geçmişi filan temizledim bi baktım takır takır gönderiyor mesajları
şimdi merak ettiğim soru biri mudahale etti mi yoksa limit dolduğunda geçmişi filan temizlersek tekrar hakkı elde ediyor muyuz