folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Günlük Notebook Tavsiyesi İsteyenlere Önerim

Günlük Notebook Tavsiyesi İsteyenlere Önerim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Merhabalar geçen günlerde 900 tl'ye kadar notebook önerisi ve ardından bir çok notebook konusu görmüştüm.Araştırmalarım sonucunda günlük işlerde kullanacağınız bir bilgisayar olarak LENOVO g580' şiddetle tavsiye ederim.Ancak şu g580'i aldım ÜRÜN.

babama almama rağmen grafik kartını bir deneyeyim dedim.Oyunlarda asasin creed 3 ü açtı knight online açtı cod 5 cod 4 cod 6 bunları çalıştırdı.

Benim kullandığım alet hp g6 2212 et.Bu bilgisayar lenovoya göre kat ve kat üstün gözüküyor ancak bakın hiç bir fark göremedim sadece oyunlarda grafiklerde fark var.açılış kapanış word filan hepsi aynı.Isınma konusuna gelirsek lenovo 1 adım önde.

Malzemelerin kalitesi lenovoda çok çok iyi hp biraz daha özensiz yapmış gibi geldi bana.Lenovonun tasarımı harika ötesi.

Ancak ilerde ısınma sorunu olur mu bilemem.

Hp'de altına inca soğutucu koydum 20 tl'lik sıkıntı yok ama soğutucu yoksa baya ısınıyor ancak eski serilerdeki gibi el yakma filan yok.

Umarım arkadaşlara yardımcı olmuşumdur. Sonuç olarak Lenovo g580 günlük ve çok az da olsa oyun oynayacakları için güzel bir alet 900 tl :)

eklemek istedim biosu güncelledim alet daha da iyi oldu hızlandı.Easy Management diye bir programı var kendinden lenovonun sistemi kontrol ediyorsunuz filan süper olmuş.Bir de toz temizleme var yaptım fanı bi üflüyor bi bırakıyor güzel bir program ama ne kadar işe yarar bilemiyorum.

Lenovo ayrıca bu bilgisayarda fan yuvasını biraz küçük yapmış bu da günlük kullanıcıları hedeflediğini gösteriyor herhalde 

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 671 Toplam Mesaj: 1