Gunluk Ufak Limitler Kazanilicak Sistemler Var Mi ?
-
Beyler bi kac gundur sagda solda arastiriyorum evde bos bos oturuyorum ve bos durmakdansa sole su siteye tikla reklami ziplat telefondan video izle vs gibi eskiden sistemler vardi gunluk 2-3 cikardigimiz
Suanda bole guncel sistemler varmi sizlerinde kullandigi bos durmakdansa gunumu degerlendirmek istiyorum :)
-
bi kaç sene öncesine kadar vardı uğraşıyordum öylesine . 0.01 dolar felan veriyordu galiba anket,link,video vs başına :) ama hiç hatırlamıyorum şuanda da halen benzeri olay var mıdır. varsa dursun kenarda hoş olur :F
takipteyim :|
-
Aynn olsada faydalansak oyun parasini vs cikarsak bari :) evde bosum her teklife acigim :D
-
www.internetvepara.com arkadaş şuanda bununla uğraşıyor bayağı araştırması da var isterseniz bakın.
benim zamanım yok uğraşamıyorum öyle. -
bende merakımdan anket meselesine başladım. o iş boş. günde bir- iki anket dolduracaksın
1000 puana 10 tl .
her anket orlama 0.25 kr gibi birşey bakmadımda çok.
birden falza siteye üye olursan . günde 1-2 saat ayırırısan atıyorum 10- 20 tl kazanabilirsin
.hepsinide paraya çeviremiyorsun hediye çeki yapan var.
getirisi olabilir. ancak bunu bir gelir kapsıo olarak değilde öyle eğencelik yapabilirsin. bunlar fizibilite çalışması olduğu için ünlü markların reklam sloganlarını soran oluyor nasıl beğendinzimi falan. yada son baktığım enerji içeceği içermisin neden nerede niye içmiyorsun falan falan...
bakış açımı geliştiriyorum şimdilik. bırakıcam zaman kaybı
bence aç bir blog yaz makale reklam ver hiti yaklarsan daha iyi
-
zaten gelir kapisi falan olarak gormuyorum amac evde oyun oynuoruz bosuz oyun parasi ciksin bos durmayalim bakimindan anket basi 0.25 veren varsa cok iyimis :D nresi orasi
-
Lupin bunu yazdı
www.internetvepara.com arkadaş şuanda bununla uğraşıyor bayağı araştırması da var isterseniz bakın.
benim zamanım yok uğraşamıyorum öyle.baktim hocam ancak bunlar elle tutulur seyler deil 50 reklam izle 0.050 kurus falan verior gunluk cogu sacma sapan isler :D
not : sacma gorme sebebim en dusuk cekis limitleri 2 ay sonra cekilir anca D:
Absolut tarafından 12/Oca/15 19:30 tarihinde düzenlenmiştir -
takipteyim..
-
takip
-
takip :)
-
muridler simdi soleki uzunzamandir kendimin kullandigi bir oyun zitesi var sayfalari like paylasim ile altin kasiorsunuz paypala aktarmak icin 33 lira olmasi gerekiyor yada siteden istediginiz urunu paraniz biriktigi anda alabiliorsunuz ben steam icin kullaniorum suana kadar 20 liralik steam wallet aldim bu sekilde dunde 1-2 lira arasi kasmak mumkun bos vakitlerde degerlendirmek icin iyi
site ismi vs konu acik oldugu icin reklam olmasin die vermiyorum isteyene ozelden siteyi ve nasil kazanabilir anlatabilirim
Not: site tel ve tc no onayi istior
Elidne bu sekil gunde 1-2 lira kazanan ve cekmesi sknti olmayan arkadaslar illaki vardir dokulun beyler herkez kazansin :)