folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Gunluk Ufak Limitler Kazanilicak Sistemler Var Mi ?

Gunluk Ufak Limitler Kazanilicak Sistemler Var Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

Beyler bi kac gundur sagda solda arastiriyorum evde bos bos oturuyorum ve bos durmakdansa sole su siteye tikla reklami ziplat telefondan video izle vs gibi eskiden sistemler vardi gunluk 2-3 cikardigimiz  

Suanda bole guncel sistemler varmi sizlerinde kullandigi bos durmakdansa gunumu degerlendirmek istiyorum :)

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

bi kaç sene öncesine kadar vardı uğraşıyordum öylesine . 0.01 dolar felan veriyordu galiba anket,link,video vs başına :) ama hiç hatırlamıyorum şuanda da halen benzeri olay var mıdır. varsa dursun kenarda hoş olur :F

takipteyim :|

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

Aynn olsada faydalansak oyun parasini vs cikarsak bari :) evde bosum her teklife acigim :D

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

www.internetvepara.com arkadaş şuanda bununla uğraşıyor bayağı araştırması da var isterseniz bakın.
    benim zamanım yok uğraşamıyorum öyle.

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

bende merakımdan anket meselesine başladım. o iş boş. günde bir- iki  anket dolduracaksın

1000 puana  10 tl .

her anket orlama 0.25 kr gibi birşey bakmadımda çok.

birden falza siteye üye olursan . günde 1-2 saat ayırırısan atıyorum 10- 20 tl kazanabilirsin

.hepsinide paraya çeviremiyorsun hediye çeki yapan var.

getirisi olabilir. ancak bunu bir gelir kapsıo olarak değilde öyle eğencelik yapabilirsin. bunlar fizibilite çalışması olduğu için ünlü markların reklam sloganlarını soran oluyor nasıl beğendinzimi falan. yada son baktığım enerji içeceği içermisin neden nerede niye içmiyorsun falan falan...

bakış açımı geliştiriyorum şimdilik. bırakıcam zaman kaybı

bence aç bir blog yaz makale reklam ver hiti yaklarsan daha iyi

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

zaten gelir kapisi falan olarak gormuyorum amac evde oyun oynuoruz bosuz oyun parasi ciksin bos durmayalim bakimindan  anket basi 0.25 veren varsa cok iyimis :D nresi orasi

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    Lupin bunu yazdı

www.internetvepara.com arkadaş şuanda bununla uğraşıyor bayağı araştırması da var isterseniz bakın.
    benim zamanım yok uğraşamıyorum öyle.

baktim hocam ancak bunlar elle tutulur seyler deil 50 reklam izle 0.050 kurus falan verior gunluk cogu sacma sapan isler :D

not : sacma gorme sebebim en dusuk cekis limitleri 2 ay sonra cekilir anca D:

Absolut tarafından 12/Oca/15 19:30 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GordonFreeman
    GordonFreeman's avatar
    Erkek

takipteyim..

Frisky...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zasox
    zasox's avatar
    Erkek

takip

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mesutb
    mesutb's avatar
    Erkek

takip :)

Gözlerin kapaliyken hayati yaşamak kolaydir.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

muridler simdi soleki uzunzamandir kendimin kullandigi bir oyun zitesi var sayfalari like paylasim ile altin kasiorsunuz  paypala aktarmak icin 33 lira olmasi gerekiyor yada siteden istediginiz urunu paraniz biriktigi anda alabiliorsunuz ben steam icin kullaniorum suana kadar 20 liralik steam wallet aldim bu sekilde dunde 1-2 lira arasi kasmak mumkun bos vakitlerde degerlendirmek icin iyi

site ismi vs konu acik oldugu icin reklam olmasin die vermiyorum isteyene ozelden siteyi ve nasil kazanabilir anlatabilirim

Not: site tel ve tc no onayi istior

Elidne bu sekil gunde 1-2 lira kazanan ve cekmesi sknti olmayan arkadaslar illaki vardir dokulun beyler herkez kazansin :)

Toplam Hit: 1179 Toplam Mesaj: 11