Guns N’ Roses İstanbul Da!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    Efsane solisti Axl Rose ve birbirinden unlu parcalariyla Rock müzigin kilometre taslarindan GUNS N'ROSES, muhtesem bir donus turnesiyle İstanbul da hayranlariyla bulusuyor.GUNS N’ ROSES’IN DÖNÜSÜ “The Return of Guns N’ Roses”

Tum zamanlarin en buyuk gruplarindan Guns N’ Roses 12 Temmuz 2006’da İstanbul, Kurucesme Arena’da…

Bugune kadar yayinladikları toplam 6 studyo albumu ile 39 platin plak ve 3 altin plak odulu kazanan basarili grup çok kisa bir surede efsane olmayi basardi.

Efsane grubun Mayis 1991 – Temmuz 1993 periyodunda verdikleri 192 konser, TOPLAM 7.235.461 kisi tarafindan izlendi ve muhtesem bir izleyici rakamina ulasti. Grup, 26 Mayis 1993’te İstanbul İnonu Stadi Konserinde 38.000’i askın Turk izleyicisini buyuleyerek yollarina devam etmisti.

Ve hatirlatirim gurubun konserlerinden ilginc notlar biletlerin hemen tukenmesi.28 Haziran 2006, OSLO Konserlerinin Biletleri 20 DAKİKADA TUKENDİ (KAPASİTE; 9.700)

5 TEMMUZ 2006, HELSİNKİ konserlerinin Biletleri 8 DAKİKADA TUKENDİ (KAPASİTE; 12.000)

Su ana kadar acikladiklari 22 solo showdan 10 tanesinin biletleri rekor surelerde tukendi !

Ve Turkiye’de ne kadar hizli bir surede tukenecegi grubun ve hayranlarinin merak konusu!
    Bu arada Axl rose un da turkiye konseri oncesi bir mesaj yayinladigi belirtildi unlu vokal in sozleri
    aynen soyle:

“İngiltere ve Avrupa’nin benim icin her zaman ozel bir yeri olmustur. Gerceklestirdigimiz o son buyuk sovların ardindan tekrar oraya donecek ve o muhtesem seyirci ile tekrar bulusacak olmaktan dolayı hepimiz çok heyecanliyiz. Bu benim icin hicbirimizin yadsiyamayacagi buyuk bir seref ve ayricalik. Bu yaz hepinizle tekrar gorusmek icin sabirsizlaniyoruz!”

aslinda bu ay istanbul daki Rock severler icin mukemmel bir ay cunku cunku 23 temmuzda parkorman da efsane ingiliz rock grubu Deep peorple hemen akabinde bir zamanlarin kult rock grubu Whitesnake 28 temmuz da Kurucesme arena da sahne alacaklar.Antalya dan sekersem birine giderim belki.bellimi olur bizim pop listelerinde gormekten nefret ettig
    imiz ama gunumuzun metalinde zirvede gosterilen baska efsane Metallica da gelir mi gelir..

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    gidelim abi buna.kuruçeşme arenayı biliyorum güzel bi yer boğazda falan.
    gidelim eğlenelim ya.holy bile bu adamların t-shirtini giyiyosa ii bi grup olmalılar : )

... sorcerer & musket ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sheriff
    sheriff's avatar
    Erkek
    slash olmadan guns and roses ne kadar keyif verir bilinmez. ama orada olmak istermiydin derseniz kesinlikle evet

Alayına İsyan İnadına Göztepe
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    bizim sınıft bi eleman vardı.
    hep bunları dinliorum hayranlarıyım falan derdi ama çocuk yalanıcının flmayala gideniydi :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    alemsin Kokainman:))ha benim yerime de gidin malum istanbul da degiliz tadini cikarin buraya cistak cistak gobekten catlaticaklar adami sean paul lermi ondan geliyo anlamam mllti

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

Removed...

hikaye
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    konsere gitmedim fakat haber bültenlerinde bayağı haberi verildi.yorumlar çok kişisel kimi mükemmel diyor kimi vasat.neyse bir foto geçti elime

offf çok oldschool bir slogan.yazana helal olsun.ee boşuna 43 yaşındaki axl(guns n roses) 51 yaşındaki blackie lawless(wasp) 62 Yaşındaki Ronnie James Dio(Dio) 54 yaşındaki david coverdale(whitesnake) 48 yaşındaki bruce dickinson(maiden) 43 yaşındaki lars ve james(metallica) 44 yaşındaki cronos(venom) 45 yaşındaki tom araya(slayer) 61 yaşındaki lemmy kilmister(motörhead) 57 yaşındaki gene simmons(kiss)hala konserlerinde bangır bangır METAL çalmıyorlar.

http://curan.net/photos/img_1227p.jpg

offf çok oldschool bir slogan.yazana helal olsun.ee boşuna 43 yaşındaki axl(guns n roses) 51 yaşındaki blackie lawless(wasp) 62 Yaşındaki Ronnie James Dio(Dio) 54 yaşındaki david coverdale(whitesnake) 48 yaşındaki bruce dickinson(maiden) 43 yaşındaki lars ve james(metallica)hala konserlerinde bangır bangır METAL çalmıyorlar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarantula
    Tarantula's avatar
    Erkek
    abi ben bu grubum delisiyim ve bu konseri kacırdım buna inanamıyorumm..
    bak simdi dell oldumm..

Olmayacak şeyler tasarlıyorum, işim bu..
Toplam Hit: 880 Toplam Mesaj: 8