Gusul Abdesti
-
Beyler bi kaç kişiden duydum boşaldıktan sona hemen abdest alırsan kabul olmaz dediler iyice temizlenmesi gerekiyormuş içinde kalıyorya işerken görebiliyon dorumu söleyin acil ona göre hemen duşa gircem yada beklicem:D
-
töbe töbeee :)
-
arkadaşın hastanelere düşsün (golgeler) senin yaptığın şeye bak abv senin iimi delichıban
-
la iyice a.q dunuz haa!...
yok günahmı yok ah uh sesi
yeter len gına geldi
nsl biliosan öle yap hem bizim dinimizde bilmediğn seylerden sorumlu deilsin(mesala yalan sölemenin günah oldunu bilmiyosun ve söliyosun o zaman sayılmıyo)yaniee uğrsama>bosver!.... -
rer-hack gına geldiyse çeker gidersin bu sitede konu açma hakkım var ve bende kullanıyorum sende saçmalayarak msj yazma hakkını kullan oké?o kadr bilion madem dinde bazı şeyler vardır örenmekte yükümlüsün mesela gidip adam öldürüp ben günah olduğunu bilmiodum diyemezsin tamam mı çok bilion belli dinini insan gibi sorduk insanca cvp ver
Laf biliyosan söle edeb alsınlar Laf bilmiyosan sus da adam sansınlar yeter bu söz heralde cuk oturdu -
iyice bokunu çıkardınız ama işin yok öle dediler yok böle dediler aç oku ne yazıyorsa onu uygula nietin milletin kafasını karıştırmaksa yapma milletin kafası zaten karışık...
Toplam Hit: 932 Toplam Mesaj: 6