Gusul Abdesti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    Beyler bi kaç kişiden duydum boşaldıktan sona hemen abdest alırsan kabul olmaz dediler iyice temizlenmesi gerekiyormuş içinde kalıyorya işerken görebiliyon dorumu söleyin acil ona göre hemen duşa gircem yada beklicem:D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    töbe töbeee :)

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    arkadaşın hastanelere düşsün (golgeler) senin yaptığın şeye bak abv senin iimi delichıban
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    la iyice a.q dunuz haa!...
    yok günahmı yok ah uh sesi
    yeter len gına geldi
    nsl biliosan öle yap hem bizim dinimizde bilmediğn seylerden sorumlu deilsin(mesala yalan sölemenin günah oldunu bilmiyosun ve söliyosun o zaman sayılmıyo)yaniee uğrsama>bosver!....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    rer-hack gına geldiyse çeker gidersin bu sitede konu açma hakkım var ve bende kullanıyorum sende saçmalayarak msj yazma hakkını kullan oké?o kadr bilion madem dinde bazı şeyler vardır örenmekte yükümlüsün mesela gidip adam öldürüp ben günah olduğunu bilmiodum diyemezsin tamam mı çok bilion belli dinini insan gibi sorduk insanca cvp ver

Laf biliyosan söle edeb alsınlar Laf bilmiyosan sus da adam sansınlar yeter bu söz heralde cuk oturdu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    iyice bokunu çıkardınız ama işin yok öle dediler yok böle dediler aç oku ne yazıyorsa onu uygula nietin milletin kafasını karıştırmaksa yapma milletin kafası zaten karışık...

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
Toplam Hit: 932 Toplam Mesaj: 6