Güven Meselesi
-
bu devirde ne kıza nede erkege güveniliyor aşk olayına gelince büyük eşşeklik yapıyoruz bir erkek olarak kızlara çok yakın olacaksın vede aşık olmayacaksın sizler neler düşünürsünüzm bu konu da ? ben birisi ile çıkıyordum o kadar deger verdim ama o eşşek çıktı şimdi dost kalalım diyor al sana dost dedim ve azıma geleni söledim sizce dogrumu
-
bana kalırsa hiç karı kız olayına girmiceksin kafanı sakin tutacaksın
-
cY_TaHRiBaT bunu yazdı:
-----------------------------
=) demesi goLay taßi!: ama oda bi yere kadar:!. an olur insan yanında duygularını paylaşacak birini isder:! bu ne kardeş olur ne dost olur!:. onun için ne onlarlar olur nede onlarsız
walla aşk dediğin yalnız başına geberip gitme ve yalnızlık korkusudur bana göre (korku felsefesi bu konuda kitap yazıyorum) ben hızlı yaşa gemç öl olayının benisiyorum ve bi dünya arkadaşım war zaten bi gün ölürsek hep beraber kafa yaparken dikecez nalları :O) o yüsden yalınzlıkgibi bi korkum yok buna bağlı olarakta kızlara ihtiyacım yok. beni bilen bilir kızlarla uğraşmak isteseydim önce gider saçlarımı taradım.
-
İçinde KUŞKU barındıran bir ilişki (kız-erkek, sosyal, siyasal, hukuki,kardeş ilişkisi, arkadaşlık v.s) yıkılmaya mahkumdur. Devam edemez. İlişkinin ve insanın kurdu KUŞKU -dur.
-
the_Rock_ula bunu yazdı:
cY_TaHRiBaT bunu yazdı:
=) demesi goLay taßi!: ama oda bi yere kadar:!. an olur insan yanında duygularını paylaşacak birini isder:! bu ne kardeş olur ne dost olur!:. onun için ne onlarlar olur nede onlarsız
walla aşk dediğin yalnız başına geberip gitme ve yalnızlık korkusudur bana göre (korku felsefesi bu konuda kitap yazıyorum) ben hızlı yaşa gemç öl olayının benisiyorum ve bi dünya arkadaşım war zaten bi gün ölürsek hep beraber kafa yaparken dikecez nalları :O) o yüsden yalınzlıkgibi bi korkum yok buna bağlı olarakta kızlara ihtiyacım yok. beni bilen bilir kızlarla uğraşmak isteseydim önce gider saçlarımı taradım.
-----------------------------vay bee..