Güvenli Hosting Ve Domain Tavsiyesi
-
Merhaba herkese
Muhalif bir tutum içeren , kullanıcıların ip adresini vermek istemediğim , adli işlerle de uğraşmak istemediğim bir sosyal ortam kurmak istiyorum. Türkiyede olmayan bir yapı yani (tahribatı bilmiyorum)
Dileyen dilediğince yazsın çizsin , rahatsız etsin. Kendi içimi dökeyim istiyorum. Türkçe bunu yapabileceğim pek bir yer yok açıkçası. Güvenemiyorum daha doğrusu , inci o kadar özgürlükçü anarşist geçinir millet birbirine söver geçen bıyıklı genç forvet münir özkulla ilgili suikast senaryolu bir yazı yazdı bu eleman incide moddur bu arada. Emniyete ifade vermek için çağırdılar ertesi gün. Birisi hakkında eleştiren yazı yazarsın mahkemeye verirler uğraş dur. Al bi hosting hostgatordan demeyin , ya da kim seni yakalamaya çalışacak tarzından cevap vermenize gerek yok.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
-
HOST İÇİN = guzel host https://www.guzel.net.tr/
domain için = name.com
başka önerilere kapat kendini :)
la isimtescil felan diyen bile çikiyor mk. bilişim forumu bide. godady diyen çikiyor.
sonra bir bakıyorsun sitene godady index basmış isimtescil domaini kendine almış vs.
-
host , alastry veya guzel.net.tr ben alastry kullanıyorum
domain türkiye ihs, yurtdısı name.com
-
Yabancı bir Hosting sitesinden alman yararlı warezhosting vs gibi
SeRDaR tarafından 08/May/15 21:38 tarihinde düzenlenmiştir
Güzel hostinge noterden ihtarname göndersen anında verir ip bilgilerini logları vs vs her şeyi adamlar Türkiyede üstüne üstelik
domainde enom.com dan alabilirsin senelerdir pkklıların domainleri burada bulunurr zerre bilgi alamadılar heriflerden
not: tahribat.com domaini 10 yıldır godaddy de belki daha fazladır :) -
SeRDaR bunu yazdı
Güzel hostinge noterden ihtarname göndersen anında verir ip bilgilerini logları vs vs her şeyi adamlar Türkiyede üstüne üstelik
domainde enom.com dan alabilirsin senelerdir pkklıların domainleri burada bulunurr zerre bilgi alamadılar heriflerden
not: tahribat.com domaini 10 yıldır godaddy de belki daha fazladır :)hocam tahribata dava açılmış ama sitenin hakkımızda kısmına isim vermişler ben ismimi gizlemek için sordum. amerika lokasyon pek tekin gelmiyor türkiyeye bilgi verebiliyorlar , çok kişinin canı yandı
-
Kizilgun bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
not: tahribat.com domaini 10 yıldır godaddy de belki daha fazladır :)hocam tahribata dava açılmış ama sitenin hakkımızda kısmına isim vermişler ben ismimi gizlemek için sordum. amerika lokasyon pek tekin gelmiyor türkiyeye bilgi verebiliyorlar , çok kişinin canı yandı
hayır tbt nin kimlik gizleme gibi bir sorunu yok ki böyle bir çabasıda yok zaten
ben godaddy dandik bir firma olsa tbt bunca yıldır barınmazdı diye dedim
Sence Türkiye'de barınan bir hosting firmasında mı kimliğini ip ni gizlemek mantıklı daha doğrusu gizleyememek diyelim ona adamlar tib belgeli daha ne olsun :)
yoksa yabancşi bir firmada mı
o zaman deepweb de aç bir onion site orada yaz çiz en güvenlisi -
SeRDaR bunu yazdıKizilgun bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
hayır tbt nin kimlik gizleme gibi bir sorunu yok ki böyle bir çabasıda yok zaten
ben godaddy dandik bir firma olsa tbt bunca yıldır barınmazdı diye dedim
Sence Türkiye'de barınan bir hosting firmasında mı kimliğini ip ni gizlemek mantıklı daha doğrusu gizleyememek diyelim ona adamlar tib belgeli daha ne olsun :)
yoksa yabancşi bir firmada mı
o zaman deepweb de aç bir onion site orada yaz çiz en güvenlisionion keşke googlea açık olsa , ama değil ve ulaşmak istenen kitleye ordan ulaşmak zor
-
up
-
Onion aglari sana uygun , zaten hostu domaini cc ile alacagindan her turlu acik verirsin diye dusunuyorum.
-
Kaptan bunu yazdı
Onion aglari sana uygun , zaten hostu domaini cc ile alacagindan her turlu acik verirsin diye dusunuyorum.
orasını halledebilirim de onion işi bana uygun değil