Güvenli Silinen Dosyaları Kurtarmak İçin Yazılım
-
GetDataBack programı ile daha önce bir çok silinen dosyamı kurtarmıştım kazarak dizüstündeki tüm bilgileri sildim güvenli şekilde silinen diskteki dosyaları hangi programla geri getire bilirim arkadaşlar böyle bir şansım varmı,
-
eger wipe yaparak sildiysen geri geitrmen imkansız wipenin amacı zaten silecegin dosyanın üzerine veri yazması aynı clusterlere veri yazarak bulunmasını imkansız hale getiriyor , ama yok ben shift delete yaptım dersen o zman recuva kullan yok ben yinede denemek istiyorumd ersen encase kullan . son sürümünü bulmak imkansız gibi birşey ama eski süsürmleride işe yarar.
-
8.1 tamir seçeneğinden tüm dosyaları sil temiz kutulum yap denilmiş, tahmini olarak dosyaların temizlenmesi 6 saat filan sürmüş, tüm diskleri temizlemiş o sırada işte o an wipe yapmış gibime geliyor, GetDataBack hiç bir şey bulamadı birde Encase adlı yazlımı deniyeyim,
-
geri gelmez gibi gorunuyor hocam. cok cok onemliyse veri kurtarma merkezine sor
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
8.1 tamir seçeneğinden tüm dosyaları sil temiz kutulum yap denilmiş, tahmini olarak dosyaların temizlenmesi 6 saat filan sürmüş, tüm diskleri temizlemiş o sırada işte o an wipe yapmış gibime geliyor, GetDataBack hiç bir şey bulamadı birde Encase adlı yazlımı deniyeyim,
8.1 o işlemi uzun yapıyor ve üzerine birşeyler yazıyor sanırım.
geri gelmez ama birde file sgavener ile bir dene .
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
wipe yaptıgını sanmıyorum yoksa daha uzun süredir windowsun o özelligi bazen sapıtıyor ve çok uzun sürüyor sen get data back ile bir tarat bakalım ne çıkacak ona döre yardım ederiz mesela ben wipe yaparak sildigim dosyaları tarattıgım örnek oalrak şöyle veriler buluyordum get data back ile
eeeeeeeeeeeeee
eeee.zip
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.bak
vb ... veriler ama içerikleri tabiki yok .
-
ElizaBeTH bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
wipe yaptıgını sanmıyorum yoksa daha uzun süredir windowsun o özelligi bazen sapıtıyor ve çok uzun sürüyor sen get data back ile bir tarat bakalım ne çıkacak ona döre yardım ederiz mesela ben wipe yaparak sildigim dosyaları tarattıgım örnek oalrak şöyle veriler buluyordum get data back ile
eeeeeeeeeeeeee
eeee.zip
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.bak
vb ... veriler ama içerikleri tabiki yok .
Get data back ile 3 kere tarattım sonuç yok,
-
Abi zengin adamsın ne uğraşıyon programlarla. Ver veri kurtarma merkezine 1000-2000tl sana hdd yi komple(büyük ihtimalle) recover edip geri versinler.
Getdataback falan bulmuyorsa boşuna başka programlar denemene gerek yok, hepsi aynı yöntemleri kullanıyor.