folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Güvenli Silinen Dosyaları Kurtarmak İçin Yazılım

Güvenli Silinen Dosyaları Kurtarmak İçin Yazılım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

GetDataBack programı ile daha önce bir çok silinen dosyamı kurtarmıştım kazarak dizüstündeki tüm bilgileri sildim güvenli şekilde silinen diskteki dosyaları hangi programla geri getire bilirim arkadaşlar böyle bir şansım varmı,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

eger  wipe yaparak sildiysen geri geitrmen imkansız   wipenin amacı zaten silecegin dosyanın üzerine veri yazması aynı clusterlere veri yazarak bulunmasını imkansız hale getiriyor , ama yok ben shift delete yaptım dersen o zman  recuva kullan    yok ben yinede denemek istiyorumd ersen encase   kullan . son sürümünü bulmak imkansız gibi birşey ama eski süsürmleride işe yarar.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

8.1 tamir seçeneğinden tüm dosyaları sil temiz kutulum yap denilmiş, tahmini olarak dosyaların temizlenmesi 6 saat filan sürmüş, tüm diskleri temizlemiş o sırada işte o an wipe yapmış gibime geliyor, GetDataBack hiç bir şey bulamadı birde Encase adlı yazlımı deniyeyim,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

geri gelmez gibi gorunuyor hocam. cok cok onemliyse veri kurtarma merkezine sor

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

8.1 tamir seçeneğinden tüm dosyaları sil temiz kutulum yap denilmiş, tahmini olarak dosyaların temizlenmesi 6 saat filan sürmüş, tüm diskleri temizlemiş o sırada işte o an wipe yapmış gibime geliyor, GetDataBack hiç bir şey bulamadı birde Encase adlı yazlımı deniyeyim,

8.1 o işlemi uzun yapıyor ve üzerine birşeyler yazıyor sanırım.

geri gelmez ama birde file sgavener ile bir dene .

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

wipe yaptıgını sanmıyorum   yoksa daha uzun süredir    windowsun o özelligi bazen sapıtıyor ve çok uzun sürüyor sen get data back ile bir tarat bakalım ne çıkacak ona döre yardım ederiz mesela ben wipe yaparak sildigim dosyaları tarattıgım  örnek oalrak şöyle  veriler buluyordum   get data back ile

eeeeeeeeeeeeee

eeee.zip

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.bak

vb ... veriler   ama içerikleri tabiki yok .

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    ElizaBeTH bunu yazdı

wipe yaptıgını sanmıyorum   yoksa daha uzun süredir    windowsun o özelligi bazen sapıtıyor ve çok uzun sürüyor sen get data back ile bir tarat bakalım ne çıkacak ona döre yardım ederiz mesela ben wipe yaparak sildigim dosyaları tarattıgım  örnek oalrak şöyle  veriler buluyordum   get data back ile

eeeeeeeeeeeeee

eeee.zip

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.bak

vb ... veriler   ama içerikleri tabiki yok .

Get data back ile 3 kere tarattım sonuç yok,

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Abi zengin adamsın ne uğraşıyon programlarla. Ver veri kurtarma merkezine 1000-2000tl sana hdd yi komple(büyük ihtimalle) recover edip geri versinler.

Getdataback falan bulmuyorsa boşuna başka programlar denemene gerek yok, hepsi aynı yöntemleri kullanıyor.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 641 Toplam Mesaj: 8