folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Güvenlik Kamera Sistemi

Güvenlik Kamera Sistemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    beyler bizimmağazaya güvenlik kamera sistemi kurmak istiyorum neler yhapabilirim? dışardan baktım adamlar 1000 ytl den fazla istiyor aq sanki kamerayı bunlar icat etmiş.. tam olarak neler lazım nasıl yaparım hardım edebilirmisiniz?

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doktordanger
    doktordanger's avatar
    Erkek
    bir kamera,bir monitör,bir kablo =) rep isterim

Yeni wep sitem www.bilisimbilim.com inş reklama girmez::).Yaw reklamsa söyleyin kaldırız. her türlü haberi bulabilirsiniz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    hacı söyle araştırsan 600 700 m ye de bulursun az araşdırman lazım.desi alarm fln war oralara baq yok ben professional elektronikciyim diyorsan:D kendinde yapabilirsin:D

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e_yigit
    e_yigit's avatar
    Erkek

Öncelikle kameraları nereye ve ne şekilde takman gerektiğini bilmen gerekir eğer fazla geniş bir açıyı almak istemiyorsan 1/3 gece görüşlü kamera işini fazlasıyla görür. Bununla birlikte DVR kar alman gerekir. Tabi DVR kartının iyi kayıt yapmasını istiyorsan 100 FBS alman yeterlidir. Kameralara güç verebilmek için 2 kamera için 1 adaptör alman gerekir 12 volt. Kamera kablosu içinden elektrik kablosu geçiyor ayrıca çekmene gerekyok. elektrik kablosu Kırmızı+Sihah renklerdeki. Geri kalanlar Ses içindir. Şimdi geriye Kablolorı çektikten sonra uçları bağlamana gldi uçları bağlamak oldukça basit. TV aten kablosundan bir farkı yok.Her kamera için 2 adet jak alman gerekir. Kolay gelsin.

ÖNEMLİ NOT: DVR KARTININ HER BİLGİSAYARA UYMADIĞINI BİLMEN GEREKİR.

İşletim Sistemi: Windows 2000 Professional/Server/XP
    Support Library: DirectX 9.0 veya üzeri

MİNUMUM PC GEREKSİNİMİ:
    CPU: P4 2.4 veya CELERON 2.66
    Hard disk: 80G (Disk en az 2 parça olmalıdır. C: işletim sistemi, D: görüntü kaydı için kullanılmalıdır
    RAM:
    8 ve 16 kanal için en az 512 MB DDR
    24 ve 32 kanal için min 1 GB olmalıdır
    ANA KART: DVR sistemlerde Intel chipsetli anakartlar özellikle tercih edilir. 815/845 veya üzeri chipsetli tavsiye edilir.
    EKRAN KARTI: ( onboard ekran kartı tavsiye edilmez. Çalışması garanti edilmez)
    * DVR sistemlerde ATI Radeon ekran kartları ÖZELLİKLE tavsiye edilir
    8 ve 16 kanal için 128 MB AGP yeterlidir.
    24 ve 32 kanal için 256 MB AGP.
    ATI PCI-X ekran kartı desteklenir (GeForce PCI-Ex ekran kartları desteklenmez)

PİYASADA EN ÇOK RABET GÖREN KART

NELER ALMAYIN ;
    1 ) CMOS KAMERA
    2 ) 420 TVL DEN DÜŞÜK KAMERA
    3 ) KANAL BAŞINA 25 FPS VERMEYEN ( REALTIME OLMAYAN ) DVR KART
    4 ) 1/4" KAMERA ( DAR AÇILI GÖRÜNTÜ VERİR. 1/3" TERCİH EDİN )

Ya Hep Ya Hiç.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek
    HACI BENDE KAMERA İŞİ YAPIYORUM  UCRETLERİ SANA FAZLA GELİYORSA KAMERA BAGLANTILARINDAN VE LENS , ACI AYARLARINDAN  BIRAZ ANLIYOSAN ŞİŞLİDE PERPAYA GİDİP ORDAN TOPTANCILARDAN KENDİN SATIN ALIP KENDİN KURUCAKSIN BUNUN SANA MADDİ ACIDAN NEKADAR + SI OLUR YAKLAŞIK 200-300 YTL KADAR KARIN OLUR

+ CİDDİ BİR MAGAZAYSANIZ DVR KULLAN PC İÇİN KARTI ONERMİYORUM SUREKLİ SORUN CIKARTIYOR ŞARAPSIZ KARTLAR

onekine?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    Abü iş yerinin nerde olduğunu im atarsan sana yardımcı olabilirim arkadaşlarım var bu konu hakkında uğraşan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vahsi_sel
    vahsi_sel's avatar
    Erkek

Güvenlik kamerasımı kurmak isiyorsun Al sana beleş sistem çok basıt gece görüşlü yda normal bir kamera l bunu bilgisayara bağla ve Crime Catcher bu programı bul kur ve calıştır.

Not: yalnız bilgisayarı dinlendirmeyi unutma zavallı çok çalışmasın

__[C*]ZAMAN[C*]__
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    bana p.mden ulaş ben ucuza hallederim sana.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 3019 Toplam Mesaj: 8