folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Güvenlik Kameraları (Yardım)

Güvenlik Kameraları (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

bi yere güvenlik kamerası kursak.. 1 yada 2 kamera. bunu netten izleyebilsek.. bunun tutarı ne kadar olur.. yaptıran yada yapan tanıdıklarınız varmı..?

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

2cctv kamera 1 dvr kart ile pc hariç 350-400ytl ye malolur. (gece görüşlü vs.)

2webcam ve wincammax programlarıyla 60 ytl ye malolur.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

kendin yapıcaksan
    bayi fiyatına toptancıdan ala bilirsen
    1-
    2 kamera  gece gorüşlü diyek  60 tl  den   120 tl
    dvr kart   dandik bişe olsun 25 frm 45 tl
      +12v adaptor +4 bnc konnektor 20 tl
    +cctv kablo metresi 1.5 tl
    toplamda 185 tl

2 cisi bilgisayara kart takmıcam dersen dvr kayıt cıhazlar var
    2 kemra vs 120 tl
    1 dvr 300 tl
    + sata hdd 60 tl 
    +12v  dc +bnc konnektor  20 tl
    +cctv kablo metresi 1.5 tl
    500 tl

dvr kayıt cıhazıda kullanmıcam sadece nete  canlı goruntu aktarıcam dersen dvr server lar var   
    dvr server kullanarak maliyeti  2 ci secenekten 150 tl daha aşağı çekebilirsin

onekine?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

ben pek anlamam.. şöyle diym.. ben bi yere kurucam bunu.. sonra istediğim her yerden netten takip edebileceğim.. üstelik kendi hafızasıda olsun.. 2 günlük yada 1 haftalık falan.. anlamıyorum gerçi öyle oluyomu?

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

evet harddiskli sistemler var onlardan alırsan geçmiş kayıtlarıda tutabilirsin.

volkan'ın ikinci söyledi sistemin benzerini kurarsın.500-600 civarında olur makinasına göre. 

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek
    yok ben daha gecen gün birisne sattım dostum pc vardır kart kamera  totalde 350 ytl tutuyor bazı firmaların kanpanyaları var eger bulamazsan bana pm at ben sana bulabilecegin olmazsa ben gönderirim

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
Toplam Hit: 922 Toplam Mesaj: 6