Güvenlik Kameralarından Anlayanlar Bir Bakabilir Mi ?
-
Bu linkteki kameralardan alsam sadece elektrik bağlantısı yapsam görüntüyü kablosuz olarak mı aktarıyor ? Bunlarda kayıt olayı var mı yoksa sadece canlı yayın mı yapıyor ?
-
Aksiyona kalkma hocam ip cameralarda bile adam gibi network kuramayanlarda 2-3 sn gecikme gerceklesiyor yok illa kablosuz olsun diorsan wifi cihazlariyla kurabilirsin.
-
hacı tos kablosu koymuşlar kameralara beynim yandı.
normalde o cihaz sadece kameralardan veriyi kablosuz alıp kablolu olarak kayıt cihazına aktarmak için kullanılır.
ama resimde kameralarda tos çıkışı var. normalde sadece adaptör girişi olması lazım.
eğer hem kablolu hem kablosuz girişi varsa ozaman kameralara sadece elektrik veriyorsun o alıcı cihazıda kayıt cihazına kablo ile bağlıyorsun.
sonuç olarak bir kayıt cihazına ihtiyacın olacak. wifi alıcı cihaz sadece görüntüyü kablosuz olarak getirip dvr cihazına aktarmanı sağlıyor.
-
zalimadam bunu yazdı
hacı tos kablosu koymuşlar kameralara beynim yandı.
normalde o cihaz sadece kameralardan veriyi kablosuz alıp kablolu olarak kayıt cihazına aktarmak için kullanılır.
ama resimde kameralarda tos çıkışı var. normalde sadece adaptör girişi olması lazım.
eğer hem kablolu hem kablosuz girişi varsa ozaman kameralara sadece elektrik veriyorsun o alıcı cihazıda kayıt cihazına kablo ile bağlıyorsun.
sonuç olarak bir kayıt cihazına ihtiyacın olacak. wifi alıcı cihaz sadece görüntüyü kablosuz olarak getirip dvr cihazına aktarmanı sağlıyor.
DVR cihazım var hocam kamera tavsiyen var mı ? Kablosuz olursa iyi olur.
-
yok mustafa. ben kameralarla ilgilenmeyeli 3 yıl oldu çok değişti herşey.
bende alacak olsam mutlaka sağa sola danışırım. kamera işinde hep dandik malzemeler çok yaygın. bu yüzden iyi araştırıp almalısın.
adamlar 50 dolara kamera satıyor içinden 1.3 mp webcam çıkıyor mk. webcama birkaç devre ve diyotla pos çıkışı veriyorlar al sana kamera diye kazıklıyorlar.
sıkı bir araştırma yap öyle al. burada birkaç kişi vardı sağlam bu işi yapan.
-
Aynen hocam. Bir orospu çocuğu kazık attı ondan böyle yoğurdu üfleyerek yiyorum. :) Başka tavsiyesi olan var mı ?
-
hocam ip kameraları bir araştır
-
eforchinayı bi test edinde biz de bakalım güzel cihazlar var :)
-
eforchinayı kullanan var mı ? yeni konu açmak istemedim