Güvenlik Kamerası
-
Dükkanımın 2 yerine sadece dükkanın açık olduğu saatler aktif olacak,görüntüyü bilgisayara kaydedicek maliyeti de fazla olmayacak camera takmak istiyorum.fakat bu konuda pek bilgim yok.nasıl yapılır?hangi cameralardan kullanılır?tavsiyelerinizi bekliyorum
-
kamera başına maliyeti 150 tl yi bulur artı dvr kayıt kartı enbasiti 100tl civarı kısaca 4 kameralık bi sistem 500 tl ye maal olur
-
IP kamera hocam,maliyet kararlılık kolay kurulum v.s
-
Aranızda güvenlik kamerası işi yapan varsa yakında tüm türkiyede her dükkanda zorunlu olacak.
şuan pilot bölge kütahya, esnafın %90 nında kamera yok tezgahınızı iyi kurarsanız deli para kaldırırsınız.
-
şimdi hocam ip camera falan ne oldugunu bilmediigm icin actım bu konuyu.mesela bilen birinden ricam şu linkteki camerayda bu linkteki dvr kartı al.bunlar uyumludur.(neye gore) dese yetecek.hani hiç bilgim olmadıgımdan soruyorum.neye bakılır alınırken.arastırdım konuyu biraz bazıları diyor işlemciyi full kasar biri diyo her sistemde calısır.bu durum neye gore degişir?
-
balitech ürünlerini kullan ucuz ve kaliteli kameralar 400 500 arası fıyata patlar sana gece gorusllu kullan
-
Wizard bunu yazdı:
-----------------------------
şimdi hocam ip camera falan ne oldugunu bilmediigm icin actım bu konuyu.mesela bilen birinden ricam şu linkteki camerayda bu linkteki dvr kartı al.bunlar uyumludur.(neye gore) dese yetecek.hani hiç bilgim olmadıgımdan soruyorum.neye bakılır alınırken.arastırdım konuyu biraz bazıları diyor işlemciyi full kasar biri diyo her sistemde calısır.bu durum neye gore degişir?
-----------------------------
işlemciye yüklenmesi şu şekilde oluyor:satın aldıgımız kart software yani yazılım destekli bi kartsa bilgisayarın özellikleriden kullanır.pek tercih edilmez ama bir kamera için kullanıladabilir.eğer donanım bazlı hardware bi kartsa zaten eline alıp baktıgında üzerine kocaman chipleri görürüz.bu tip kartlar yükü kendi üstünde tutat.bilgisayar kaynaklarından pek fazla kullanmaz.buda bilgisayarı aynı anda kullanmanı etkilemez.ayırca senin için kaliteli bi teklif oluşturdum.mail adresini pm atarsan oraya yollamak istiyorum..satın alma ve montaj eğitim uygulamalarınıda gelip ben yapadabilrim.
-
eğer elektronikten biraz anlıyorsan sen kendinde monte edebilirsin aşağıdaki firma da ücretsiz 1 günlük eğitim veriyorlardı
ELEKTROMAKS ELEK.GÜV.SİS.TİC.LTD.ŞTİ
Ergun ULUTİN -
Hangi ildesin hocam?
-
Kayserideysen hallederiz hocam bizzat bu işi yapıyoruz
-
edit