folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder Güvenlik Kamerası Kurulumu

Güvenlik Kamerası Kurulumu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek

Selamun aleyküm hayırlı akşamlar

dükkanda 2 adet kamera var bunları statik falan olması lazımmış

biride statik olmadanda olabilir diyo :D

araştırdım 123.123.123:80 ayarı yapın falan diyor anlamadım

yardımcı olurmusunuz.

istediğim 2 tane kurulu kamerayı pc nasl getiririm

şimdiden teşkkürler

www.Kizderbent.org www.Paylasdir.com www.Csoynat.com www.Gurk4n.tr.gg www.Csoynat.net www.GurkanAltbas.com www.Oguntavukculuk.com www.Kizderbent.com www.fatmagulunsucune-izleyin.com www.diziseyretin.com ------------------- Counter Strike 1.5 Serverler. Cs1.csoynat.com Cs2.csoynat.com Cs3.csoynat.com Cs4.csoynat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nigdeli
    nigdeli's avatar
    Erkek

Aleykümselam mesajını iki kere okudum yinede tam olarak anlamadım derdini. Sende kurulu güvenlik kamerası sistemi var fakat bunu internetten izleyemiyorsun bu görüntüyü internetten izlemek istiyorsun diye anladım. Dvr kart kullanıyorsan kartın kendi özelliklerinde yazan portu modemden açacaksın. Örneğin port 80 ise genelde 80 olur yada ilave olarak başka portlarda açmanı isteyebilir. Portu açtıktan sonra başka bir bilgisayardan güvenlik kameralarının bağlı olduğu pcnin ip adresini girdinmi görüntüyü izlersin. İp adresini ttnet e başvurup sabit ip yapmalısın. Deneme amaçlı olarak kendi bilgisayarında denerken local ip yi yazarsan görüntü gelir. Başka bir bilgisayardan deneyeceksen ttnetten aldığın sabit ip yi kullan. Bildiğim kadarıyla anlattım modemden port açmayı bilmiyorsan modemin marka ve modeline göre googleden port açmayı arat. Hayırlı akşamlar.

Sahte bahara aldanma ayazda kalırsın...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

anlatmakla kolayca olucak birsey degil bu. Static ip yoksa ya ddns serverla ayarliycaksin yada degisen ip uzerinden devamli ayar yapicaksin. Makinanin yaninda gelen klavuzda bu yaziyordur. Ancak bu isi yapmanin en kolay yolu statik ip ile olur. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

hacı statik mitatik gec onları uzaktan dükkanı izlemek istiyosan bi kaç işlem yapcan
    önce kayıt cıhazı kullanıyosan cıhazın ayarlarından ip vericen 
    dvr kart kullanıyosanda  o bilgisayara ip vercen
    kullandıgın kayıt yapan dvr cıhazı yada dvr programında network bölümünde portlar var modemde portları ve ip vericen ayarların bitti

sonra telekoma gidip sabit ip adresi alıcan buda faturaya aylık 1 yada 2 lira olark yansıyıcak bukadar

dışardan telekomun verdiği ip girince direk kamera yazılımına ulaşcan

onekine?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kocero
    kocero's avatar
    Erkek

haci kurulumu falan bilmemde kayit cihazini saglam bi yere sakla. tecrube ile sabittir adamlar komsunun cafeyi soydu kayit cihazinida alip gitmisler polis 2 senedir bulamadi adamlari

BILDIKLERINI YUZLESTIR HAYATLA ve SINAMAKTAN KORKMA !!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek

volkan bunu yazdı:
    -----------------------------

hacı statik mitatik gec onları uzaktan dükkanı izlemek istiyosan bi kaç işlem yapcan
    önce kayıt cıhazı kullanıyosan cıhazın ayarlarından ip vericen 
    dvr kart kullanıyosanda  o bilgisayara ip vercen
    kullandıgın kayıt yapan dvr cıhazı yada dvr programında network bölümünde portlar var modemde portları ve ip vericen ayarların bitti

sonra telekoma gidip sabit ip adresi alıcan buda faturaya aylık 1 yada 2 lira olark yansıyıcak bukadar

dışardan telekomun verdiği ip girince direk kamera yazılımına ulaşcan

-----------------------------

hocam dvd kart felan yok benim istediğim

kamerayı pcde göstermek S:

statik olması farketmez deişşin ip modem açılıp kapandıkça

yterki istediğimz zaman görüntü alabilelim :S

www.Kizderbent.org www.Paylasdir.com www.Csoynat.com www.Gurk4n.tr.gg www.Csoynat.net www.GurkanAltbas.com www.Oguntavukculuk.com www.Kizderbent.com www.fatmagulunsucune-izleyin.com www.diziseyretin.com ------------------- Counter Strike 1.5 Serverler. Cs1.csoynat.com Cs2.csoynat.com Cs3.csoynat.com Cs4.csoynat.com
Toplam Hit: 13438 Toplam Mesaj: 6