Güvenlik Kodunu Soru-Cevap Şeklinde Yapmak
-
arkadaşlar vbulletin 3.7.1 kurdum. güvenlik kodu çıkmıyor? bunu nasıl düzeltebilirim? hani düzeltemezsek bir kaç forumda görmüştüm güvenlik kodunu soru cevap seklinde yapmıslardı. örn: 2+2=? gibi?
-
abi phpde nasıl yapılır bilmiyorum fakat
atıyorum rastgele 1 den 10 a kadar sayı vercen 1.değişkene ekletcen, yine aynısını 2.değişkene ekletcen bunları gönderiptoplatıcaksın.Birde üyenin yazdığı kutudakini göndercen eğer birbirine eşitse diyeceksin.
-
sen güvenlik kodunu sabit bişey yaparsan yani her üyelikte bize 2+2 sorusunu sorarsa cevabıda denyo gibi prolara yazarsan o otomatik doldurur anlamı kalmaz
[sanırım]
-
kerim bunu yazdı:
-----------------------------sen güvenlik kodunu sabit bişey yaparsan yani her üyelikte bize 2+2 sorusunu sorarsa cevabıda denyo gibi prolara yazarsan o otomatik doldurur anlamı kalmaz
[sanırım]
-----------------------------
bahsettigim gibi üyelik şeklini kullanan bir çok vBulletin forum var. yani şimdiye kadar bir arızasını göremedim. geçi repatcha mıdır nedir? onu kurdum. şimdilik güzel yani facebooktaki gibi bir kod.. -
http://www.yasirpro.com/uyetest.asp bu şekilde istiyosan bunu tbt muridlerinden WALLACEs yaptı
edit php istiyomussun dikkat etmemişim.
-
Soru fonksiyonu yap,
Atıyorum 20 tane farklı soru olsun elinde,
1 değeri için 1. soru,
2 değeri için 2. soru...
..
.
Hangi sorunun sorulacagını da random ile yap.
Ama range i soru miktarın kadar olsun.
Bu olaya test nesnesi olarak da yaklaşabilirsin,
test.ID
test.Soru
test.Cevap
gibi.