Güvenlik Sorunum Var!!
-
ya babalar şimdi hani bi program var ya (essential) benim pc evde açık duruyordu (fifa indiriyordu) ben arkadaşın bilgisayarından essential tools u açıp kendi ip numaramı yazdım open computer dedim cart ne varsa ortaya döküldü nasıl kapayabilirim bunu? yani parola korumalı oluyor ya ıonu nasıl yapıyoz ben bilmiyom da bilen vardır kesin!! şimdiden teşekkürler
-
bilgisayarın yaplaşıma açık anlaşılan...bütün sabit sürücülerini paylaşıma kapat...sürücü üzerinde sağ tıkla oradan paylaşım seçeneklerinden halledersin..işletim sistemin xp sanırım...genelde 98 lerde işe yarar essential...
-
1. işletim sistemin ne??
Eğer Xp ise ilk olarak guest oturumunu kapat...
-
ya işletim sistemim xp de paylaşıma kapalı ama hala giriyor kendimden de deniyorum benden de giriyor ala ala saol dai yardımın için
-
guest hesabı kapalı ama ...
-
super scan programı ile portlarını tarat açık olan portlarını bi listele...ama 21 port açıktır büyük ihtimalle bilgisayarını paylaşıma kapattığın zaman sorun çözülür...
-
computerwolf bunu yazdı:
super scan programı ile portlarını tarat açık olan portlarını bi listele...ama 21 port açıktır büyük ihtimalle bilgisayarını paylaşıma kapattığın zaman sorun çözülür...
Çok büyük ihtimal bi port sorunun var compunun dediği gibi portu kapat yok ben açık durmasını istiyorum diyorsan kendine bir şifre belirle. -
beyler yardımlarınız için çok teşekkür ederim
-
LYC[Ra] saol bilader çok iyi yardımcı oluyordun !
Toplam Hit: 12001 Toplam Mesaj: 9