Güvenlik Soruşturması Kapsamı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

merhaba arkadaşlar. ev arkadaşım adalet bakanlığında katip oldu fakat güvenlik soruşturması döneminde sürekli tedirgin ve mala bağlamış bir şekilde geziyor :) ne kendisinde ne de ailesinde bir sıkıntı var ben mantıklı açıklamalar yapıp telaş yapmasını önlemeye çalışıyorum fakat yeterli olmuyo sanırım. bu durumdan anlayan müridler yardım ederlerse konuyu kendisine göstericem. sağolun.

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

"-Ben 32 kişiyi hunharca katlettim. 2 yıl yatıp çıktım. Sonra 4 yıl okuduktan sonra adalet bakanlığına savcı olarak atandım.."

Yukarıda yazdığım hikayeyi okut gönlü rahat olur :D

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

bu şekilde değil de hocam. naparlar takip mi ederler, konu komşuya mı sorarlar bu süreçleri atlatmış bi müridin anlatımı daha sağlıklı olur sanırım :D 

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kimene
    kimene's avatar
    Erkek

sıkıntısı yoksa neden tedirginki. çevreden mahalleden araştırıyorlar

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    Ben polis okulunu kazandigimda gecen sene tahkikat su sekilde oldu;

Yuksek ihtimal ailesinin ve kendi ikametgahinin bulundugu cevreye sorarlar arkadasini komsulara vs.

Ek olarak bizim evede gelip karakoldan ailemlede gorusmusler.

Oyle tel dinleme yada dedigi gibi takip etme olayi yasamaz ki bu imkansiz bisey o konuda rahat olsun o isler oyle kolay degil.

Bide adli siciline bakarlar, benim bildigim sadece kendininkine bakildigi yonunde. Ama bi ihtimal ailevi olarakta (anne baba kardeste sinirli bu, oyle amca hala filan bakilmaz) sorusturmasi yapilabilir.

Zaten soyle soleyim pek genis kapsamli bi olay deil yaptiklari sadece kagit uzerinde ve kisiler bazinda.

Arkadasini anliyorum hocam bende ayni durumdaydim cunku, tedirginlik olmasi normal.

Sana dusen onu sakin tutmak icini ferahlatmak. Kafasini bosaltacagi ne kadar aktivite varsa yapin ki bu konudan uzak dursun.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

bulunduğu yerdeki kararkola bağlı buna benzer bir soruşturmada ben geçirdim kararkoldaki memur gelmek yerine telefonla sormayı tercih etti :)

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Birşey olmaz. Merak Etme 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

bi de gececi tayfadan yorumları alsak?

Toplam Hit: 2232 Toplam Mesaj: 8