Güvenlik Soruşturması Kapsamı
-
merhaba arkadaşlar. ev arkadaşım adalet bakanlığında katip oldu fakat güvenlik soruşturması döneminde sürekli tedirgin ve mala bağlamış bir şekilde geziyor :) ne kendisinde ne de ailesinde bir sıkıntı var ben mantıklı açıklamalar yapıp telaş yapmasını önlemeye çalışıyorum fakat yeterli olmuyo sanırım. bu durumdan anlayan müridler yardım ederlerse konuyu kendisine göstericem. sağolun.
-
"-Ben 32 kişiyi hunharca katlettim. 2 yıl yatıp çıktım. Sonra 4 yıl okuduktan sonra adalet bakanlığına savcı olarak atandım.."
Yukarıda yazdığım hikayeyi okut gönlü rahat olur :D
-
bu şekilde değil de hocam. naparlar takip mi ederler, konu komşuya mı sorarlar bu süreçleri atlatmış bi müridin anlatımı daha sağlıklı olur sanırım :D
-
sıkıntısı yoksa neden tedirginki. çevreden mahalleden araştırıyorlar
-
Ben polis okulunu kazandigimda gecen sene tahkikat su sekilde oldu;
Yuksek ihtimal ailesinin ve kendi ikametgahinin bulundugu cevreye sorarlar arkadasini komsulara vs.
Ek olarak bizim evede gelip karakoldan ailemlede gorusmusler.
Oyle tel dinleme yada dedigi gibi takip etme olayi yasamaz ki bu imkansiz bisey o konuda rahat olsun o isler oyle kolay degil.
Bide adli siciline bakarlar, benim bildigim sadece kendininkine bakildigi yonunde. Ama bi ihtimal ailevi olarakta (anne baba kardeste sinirli bu, oyle amca hala filan bakilmaz) sorusturmasi yapilabilir.
Zaten soyle soleyim pek genis kapsamli bi olay deil yaptiklari sadece kagit uzerinde ve kisiler bazinda.
Arkadasini anliyorum hocam bende ayni durumdaydim cunku, tedirginlik olmasi normal.
Sana dusen onu sakin tutmak icini ferahlatmak. Kafasini bosaltacagi ne kadar aktivite varsa yapin ki bu konudan uzak dursun.
-
bulunduğu yerdeki kararkola bağlı buna benzer bir soruşturmada ben geçirdim kararkoldaki memur gelmek yerine telefonla sormayı tercih etti :)
-
Birşey olmaz. Merak Etme
-
bi de gececi tayfadan yorumları alsak?