Güven,Sevgi Ve Gerçekler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    arkadaşlar kızlara,''kızlara'' demek çok genel oluyor ama kız arakadasınıza yada beraber oldugunuz kişiye güvenme konusunda ne düşünüyorsunuz.sizin yanınızda olup ta gönlü başkası ile olma yada aldatılmanın eşigine gelme durumları bunları yaşayanlar varmı güvendiginizi nasil anliyorsunuz.yada ne yapiyorsunuz benim sıkıntım kızlara güvenemiyorum. özgüven meselesi falan demeyin.ben böyleyim özgüvenim az yada çok pekte ilgilenmiyorum. ciddi bi konu yapıcı, mantıklı eleştirilerinizi bekliyorum

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek
    üç yıl önce falan biri vardı hayatımda, onun için o zamanlardan bahsedeceğim şimdi durumlar nasıl bilmiyorum yeni hanımlar zor anlaşılıyor yıllar geçtikçe sevgi saygı kavramı farklı boyutlara ulaşıyor

ben zaten yıkılmış bir haldeyim şimdi neyse geçelim sizin konuya

öncelikle güvenme olayı karşılıklı olmalı, eşler bunu açık açık ara sıra söylemeli
    örneğin seni hiç beklemediğin anda aramalı sms falan yazmalı ne biliyim ben kendimden örnek veriyorum
    seni kıskanmalı, sen de onu aşırıya gitmeden tabi
    kız-erkek gibi görmemelisiniz birbirinizi bir can bir kalp bir beyin gibi davranmalı böyle gelmeli içten
    onun için geçerli olan bütün şartlar koşullar senin için de olmalı
    aşık olan insan bunları yapar bence
    kavga ettiğinizde tartıştığınızda seni arayan teselli etmeye çalışan konuşmaya çalışan unutalım bunu diyene güvenebilirsin
    karşındaki insanı sen bizden daha iyi tanıyorsundur sonuçta, hal ve hareketlerinden belli eder, içten davranmalı her ne konu olursa olsun, yeri geldiğinde ağır başlı ama sana karşı samimi

aklıma şimdilik bunlar geliyor bilmem sizin yaş kaç, şöyle bir söz duydum gerçekten çok doğruymuş "insan 17 yaşında sevdiği insandan başkasını bir daha böyle delicesine içten sevemezmiş" çok doğruymuş, o yıllar çok özel çok değerliymiş yeri dolmayan senelermiş, şimdi geriye bakıyorum da sevindiğim yerler çok, üzüldüğüm de yok değil hatalarıma.sizde inşallah güzel yıllar yaşayıp birbirinize hayatta verebileceğiniz en güzel hediyeyi yani ANILARINIZI armağan edebilirsiniz

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

evlenene kadar kimseden bisey bekleme hocam...aldatiliyosan da umursamazsin boylece.

ama evlendikten sonra aldatiliyosan bence hatayi once kendinde ara.

güvenme meselesine gelince de kim kime hakkıyla güvenmiş ki bu dunyada.kim birine cani pahasina kol kanat germiş.

bi leyle bi mecnun bekleme artik!

All I need is a possibility.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    yns_berk bunu yazdı:
    -----------------------------
    üç yıl önce falan biri vardı hayatımda, onun için o zamanlardan bahsedeceğim şimdi durumlar nasıl bilmiyorum yeni hanımlar zor anlaşılıyor yıllar geçtikçe sevgi saygı kavramı farklı boyutlara ulaşıyor

ben zaten yıkılmış bir haldeyim şimdi neyse geçelim sizin konuya

öncelikle güvenme olayı karşılıklı olmalı, eşler bunu açık açık ara sıra söylemeli
    örneğin seni hiç beklemediğin anda aramalı sms falan yazmalı ne biliyim ben kendimden örnek veriyorum
    seni kıskanmalı, sen de onu aşırıya gitmeden tabi
    kız-erkek gibi görmemelisiniz birbirinizi bir can bir kalp bir beyin gibi davranmalı böyle gelmeli içten
    onun için geçerli olan bütün şartlar koşullar senin için de olmalı
    aşık olan insan bunları yapar bence
    kavga ettiğinizde tartıştığınızda seni arayan teselli etmeye çalışan konuşmaya çalışan unutalım bunu diyene güvenebilirsin
    karşındaki insanı sen bizden daha iyi tanıyorsundur sonuçta, hal ve hareketlerinden belli eder, içten davranmalı her ne konu olursa olsun, yeri geldiğinde ağır başlı ama sana karşı samimi

aklıma şimdilik bunlar geliyor bilmem sizin yaş kaç, şöyle bir söz duydum gerçekten çok doğruymuş "insan 17 yaşında sevdiği insandan başkasını bir daha böyle delicesine içten sevemezmiş" çok doğruymuş, o yıllar çok özel çok değerliymiş yeri dolmayan senelermiş, şimdi geriye bakıyorum da sevindiğim yerler çok, üzüldüğüm de yok değil hatalarıma.sizde inşallah güzel yıllar yaşayıp birbirinize hayatta verebileceğiniz en güzel hediyeyi yani ANILARINIZI armağan edebilirsiniz

bravo hocam beni bulmayan herşeyi yazmışssın :)) dogru olanlar bunlar ama malesef bu duruma bi türlü getiremiyorum.uzak kalıyor bi şekilde.evlenmeyeceğim bu sebeplerden evlilik bana göre değil mizahi evlenene kadar kimseden bisey bekleme hocam...aldatiliyosan da umursamazsin boylece. dostum sende haklısın ama ben güvenemiyorum o yüzden hatayı kendimde aramaya bile fırsat vermeyeceğim yani olayı o aşamaya hiç getirmeye gerek yok diye düşnüyorum

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

mizahi bunu yazdı:

evlenene kadar kimseden bisey bekleme hocam...aldatiliyosan da umursamazsin boylece.

ama evlendikten sonra aldatiliyosan bence hatayi once kendinde ara.

güvenme meselesine gelince de kim kime hakkıyla güvenmiş ki bu dunyada.kim birine cani pahasina kol kanat germiş.

bi leyle bi mecnun bekleme artik!

gerçekten böylemi ... yaa nasıl sevicez biz peki.. nasıl kendime layık kız bulacağımm. ooof of.. almışım iki tane efes. çekerim derin derin.. hem keder hem nefess

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
Toplam Hit: 966 Toplam Mesaj: 5