Güzel Bir Browser; Flock...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

evet arkadaşlar uzun süredir kullandığım browser ım bana göre test aşamasını doldurdu ve artık paylaşma vakti geldi =)

malum pardusta firefox çok sorun çıkarıyordu, opera desen win de favorim di ama pardusta bu da çok sorunluydu, konqueror demeyin sakın zaten...

neyse indirdim flock u en sonunda 2 ay kullandım,  baktım herşeyi güzel sizle de paylaşayım dedim...

http://www.flock.com/  ==> sitesinden download edebilirsiniz, kesinlikle tavsiyemdir...

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexelebek
    alexelebek's avatar
    Erkek

arkadaslar 2.0 versiyonu kullanima cikti, mozilla tarafindan destekleniyormus, denemenizi tavsiye ederim.

http://flock.com/

Another day another death another sorrow another breath...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek

Hacı benim pek bilgim yoktur bu konularda ama chrome neden bu kadar çabuk silindi ?

Ben hala kullanıyorum bi kaç yerde sorun oluyor ama gayet hızlı.Zaten ben hep internette gezdigim için hız önemli oluyor benim için.Bu flock chrome dan hızlımı acep ? 

Ama merak ediyorum niye bu kadar çabuk vazgeçildi chrome dan ? 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek
    evet ya chrome çok kullanışlı ve hızlı.ama sadece surf yaparken.bence google atağına devam etmeli.flock daha önce kullanmıştım ama sorunsuz diyemiyorum.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    Remus bunu yazdı:
    -----------------------------

Hacı benim pek bilgim yoktur bu konularda ama chrome neden bu kadar çabuk silindi ?

Ben hala kullanıyorum bi kaç yerde sorun oluyor ama gayet hızlı.Zaten ben hep internette gezdigim için hız önemli oluyor benim için.Bu flock chrome dan hızlımı acep ? 

chrome final sürümünü çıkartmalıydı hatta ve hatta 2. versiyonu olmalıydı  çok geç kaldılar.FAkat bu kadar bekledilerine göre adam gibi birşey gelicek.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    Remus bunu yazdı:

chrome final sürümünü çıkartmalıydı hatta ve hatta 2. versiyonu olmalıydı  çok geç kaldılar.FAkat bu kadar bekledilerine göre adam gibi birşey gelicek.

bence bosuna bekleme zira gmail bi 3-4 sene beta kaldı hala betamı bilmiyom sıkıldım takip etmekten :D

chrome'a basta insanlar merak için gecti,hevesini aldı ve bıraktı hız dısında baska birşey vaad edemedi cünkü.firefoxtaki adblock,noscript,video downloader ve bence en önemlisi bugmenot hızdan cok daha önemli =)

3-4 yıl daha beta kalır chrome bu aradada operayı solladı bilmemne niye balon ucurmaya devam eder.

Amphetamine Logic.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    çok kasıyor :S eskiden kullanırdım gereksiz bana göre 
Toplam Hit: 973 Toplam Mesaj: 7