Güzel Bir Browser; Flock...
-
evet arkadaşlar uzun süredir kullandığım browser ım bana göre test aşamasını doldurdu ve artık paylaşma vakti geldi =)
malum pardusta firefox çok sorun çıkarıyordu, opera desen win de favorim di ama pardusta bu da çok sorunluydu, konqueror demeyin sakın zaten...
neyse indirdim flock u en sonunda 2 ay kullandım, baktım herşeyi güzel sizle de paylaşayım dedim...
http://www.flock.com/ ==> sitesinden download edebilirsiniz, kesinlikle tavsiyemdir...
-
arkadaslar 2.0 versiyonu kullanima cikti, mozilla tarafindan destekleniyormus, denemenizi tavsiye ederim.
http://flock.com/
-
Hacı benim pek bilgim yoktur bu konularda ama chrome neden bu kadar çabuk silindi ?
Ben hala kullanıyorum bi kaç yerde sorun oluyor ama gayet hızlı.Zaten ben hep internette gezdigim için hız önemli oluyor benim için.Bu flock chrome dan hızlımı acep ?
Ama merak ediyorum niye bu kadar çabuk vazgeçildi chrome dan ?
-
evet ya chrome çok kullanışlı ve hızlı.ama sadece surf yaparken.bence google atağına devam etmeli.flock daha önce kullanmıştım ama sorunsuz diyemiyorum.
-
Remus bunu yazdı:
-----------------------------Hacı benim pek bilgim yoktur bu konularda ama chrome neden bu kadar çabuk silindi ?
Ben hala kullanıyorum bi kaç yerde sorun oluyor ama gayet hızlı.Zaten ben hep internette gezdigim için hız önemli oluyor benim için.Bu flock chrome dan hızlımı acep ?
-----------------------------chrome final sürümünü çıkartmalıydı hatta ve hatta 2. versiyonu olmalıydı çok geç kaldılar.FAkat bu kadar bekledilerine göre adam gibi birşey gelicek.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
Remus bunu yazdı:
-----------------------------Hacı benim pek bilgim yoktur bu konularda ama chrome neden bu kadar çabuk silindi ?
-----------------------------chrome final sürümünü çıkartmalıydı hatta ve hatta 2. versiyonu olmalıydı çok geç kaldılar.FAkat bu kadar bekledilerine göre adam gibi birşey gelicek.
-----------------------------bence bosuna bekleme zira gmail bi 3-4 sene beta kaldı hala betamı bilmiyom sıkıldım takip etmekten :D
chrome'a basta insanlar merak için gecti,hevesini aldı ve bıraktı hız dısında baska birşey vaad edemedi cünkü.firefoxtaki adblock,noscript,video downloader ve bence en önemlisi bugmenot hızdan cok daha önemli =)
3-4 yıl daha beta kalır chrome bu aradada operayı solladı bilmemne niye balon ucurmaya devam eder.
-
çok kasıyor :S eskiden kullanırdım gereksiz bana göre