Güzel Bir Domainim Var Akıl Verin : Kibrisvitrin.Com
-
arkadaşlar elimde kibrisvitrin.com diye bir site var. şimdi malum yaz geliyor böyle otellerin tanıtıldığı bir site gibi mi yoksa alışveriş gibimi falan nasıl bir site olur bu. ve nasıl bir sistemle neler yapmak gerekir. Hangi scripti kullanabiliriz mesela?
-
Şehir fırsatı.com gibi kıbrıstaki fırsatlara özgü bir site yapabilirsin bu fırsatlara oteller, tekne turları restoranlar kafeler oyun salonları dahil olur..
Trendyol.com gibi bir alışveriş sitesi yapabilirsin ama kıbrıs içi dağıtım olur tabi..
Normal bir alışveriş sitesi yaparsın
aklıma gelen ilk 3 şey.. biraz kafa yorarsan güzel şeyler çıkabilir.
-
Kıbrısta oturuyorsan mesela kıbrısı anlatan hediyelik eşyaları ( Mesela : Kıbrıs haritası şeklindeki anahtarlık vs ) atıyorum 2 liraya alıp sitede 6 liraya koyarsın hem kar etmiş olursun hem güzel bir şey olur ve aynı siteye reklam koyarsın site üyelikli olur her gün reklamlara tıklamalarını istersin her tık başına atıyorum üyeliklere 1 puan verirsin 100 puana gelene anahtarlık 200 puana gelene don lastiği vs verirsin güzelde kar etmiş olursun ...
-
ByTechno bunu yazdı:
-----------------------------Şehir fırsatı.com gibi kıbrıstaki fırsatlara özgü bir site yapabilirsin bu fırsatlara oteller, tekne turları restoranlar kafeler oyun salonları dahil olur..
Trendyol.com gibi bir alışveriş sitesi yapabilirsin ama kıbrıs içi dağıtım olur tabi..
Normal bir alışveriş sitesi yaparsın
aklıma gelen ilk 3 şey.. biraz kafa yorarsan güzel şeyler çıkabilir.
-----------------------------
bende tam buna benzer bişiler yazıcaktım. interaktif şehir rehberi tadında güzel bir proje olur.. -
fırsat sitesi var. alışveriş sitesi burda tutmaz çünkü o tür hediyelikleri adım başı bulabilirsin ayrıca o sistemi kurmak mail order falan uzun iş. Benim düşündüğüm buraya sahibinden.com gibi bir ilan sitesi kurmak. hani insanlar arabalarını, evlerini, ürünlerini burdan satsın istiyorum. Ama buna uygun bi script bulamadım. yada bu fikir daha da geliştirilebilir en bilim :)
-
Night Clubler İçin Tanıtım Sitesi gibi Bişey Olur :)
-
genel düşünmek lazım diye düşündüm bi an :))
-
kıbrıstaki firmaların dergilerden, gazetelerden iletişim bilgilerini bulup firma listesi db si yapabilirsin. günlük haberleri eklersin, siten iyi hit alırsa para ile premium üyelik veya anasayfada özel alanda firma tanıtımı gibi alanlar açıp yıllık bazda para alabilirsin.
yani firma rehberi yap :) şehir rehberi de olursa içinde daha kolay ve çok hit alırsın. kıbrısı tanıtan özgün içerik, rehber, fotoğraflar vs.
diğer büyük rehber sitelerini incele işte hocam :)