Güzel Bir Fikir Geldi Aklıma Ne Dersiniz?
-
sa müritler uzun bir aradan sonar aşık oldum:) ve acayip bir şekilde seviyorum onu bizim karşı snıfta kızla 2-3haftadan beri konusuyoruz bndan 2 haftaya kadar kızın 3 yıllık bir cıktıgı vardı ama ayrıldılar kıza 3-4gün önce sordum tamamen bitti dedi şimdi kız benim onu sevdigimi biliyo şimdi nasıl biliyor diyeceksiniz kızın yakın bir arkadaşı var benim 4-5yıllık arkadaşım ona söylemiş işte burak benden hoşlanıyor filan anladım diye şimdi kıza bana uzak da davranmıyor gidip açılıcam ama bir türlü nasıl söyliyecegime karar vermedim en sonunda bu hafta sonu hani müsayitsen işin yoksa sinemaya gidelimmi diye sorucam zaten bu şekilde bir teklif etmiş olucam ne diyorsunuz olur mu_?
-
harbi güzel düşünmüşsün.. bence olur
-
şansını dene. hayırlısı olur işalah
-
amk acaba benim sewdiğimde ayrılırda o günleri görürmüyüm :|
ne mutlu sana kardeşim. hiç bekleme bas evlilik teklifini. siktir et çıkmaymış falanmış bas pırlanta yüzüğü ver coşkuyu.
ne uğracan çıkmayla inmeyle.
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------amk acaba benim sewdiğimde ayrılırda o günleri görürmüyüm :|
ne mutlu sana kardeşim. hiç bekleme bas evlilik teklifini. siktir et çıkmaymış falanmış bas pırlanta yüzüğü ver coşkuyu.
ne uğracan çıkmayla inmeyle.
-----------------------------1. taşak geçtigin çok ty
2. konuyu anlamamışsın sanırım
3.ise kızla konuştum hayatından şimdilik birini istemiyormus olmadı şimdi be buraya ne yazzam ona gidip ne desem de boş
Toplam Hit: 996 Toplam Mesaj: 5