Güzel Bir Fıkra

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

hocalar verildiyse kusura bakmayın, bugun arkadaşın biri mesajla yollamış, ben baya güldüm sizle de paylaşıyım dedim :)

Birgün genetik ile ilgili bir tıp kongresi düzenlenmiş, kürsüye bir ingiliz bilimadamı çıkmış. yaptıklarını anlatmak için "kazada kopan bir parmak bulduk, parmaktan el, elden kol, koldan gövde , gövdeden insan yarattık. ve o insan o kadar mükemmel oldu ki 10 kişinin yapacağını yapıyor, onun yüzünden 10 kişi işsiz kaldı" demiş.

Daha sonra kürsüye rus bilim adamı gelmiş, " çernobil faciasında bir saç teli bulduk, saçtan bir baş, baştan bir gövde, gövdeden insan yarattık. ve o kadar mükemmel olduki onun yüzünden 20 kişi işsiz kaldı" demiş.

Sıra Türk bilim adamına gelmiş. " biz de bir osuruğu depoladık, daha sonra o osuruktan önce bir göt, götten bir gövde , gövdeden de insan yarattık. yıllar geçti, o göt başbakan oldu, şimdi bütün ülke işsiz" demiş :)

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

güzel ama konu silinir. 

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
Toplam Hit: 1050 Toplam Mesaj: 2