folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Güzel Bir Flash Oyun, Karga Gak Dedi :) Zaman Geçirmek İsteyenlere

Güzel Bir Flash Oyun, Karga Gak Dedi :) Zaman Geçirmek İsteyenlere

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Arkadaşlar maceramız, kargayı vuran avcı yüzünden başlıyor, karga vurulunca yerin dibine giriyor ve sizin de onu yerin dibinden çıkarıp avcıdan intikamınızı almanız gerekiyor, zaman geçirmek isteyenlere oyun sürüklediği için zaman geçirebilirsiniz, uzun dakikalardan sonra sonunda avcıyı boğdum ve oyunun sonu geldi. :)

GARGA :)

http://img236.imageshack.us/img236/1429/gargakb9.jpg

Oynamak İçin Tıklayın

http://www.gamesfree.ca/0-36-Crow_In_Hell.html 

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

sitede zararlı yazılım var.(diagnose: avira - webguard)

sucks ass!

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

alternatif link

http://www.oyunlar1.com/games.php?flash=4905

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek
    alternatif site: zararsız.

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek
    güzel.

çok uzakta uzak denizlerde...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c4c4
    c4c4's avatar
    Erkek
    bu oyun kanser eder adamı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Oyunun sonuna gelecem diye başımı ağrıttı namussuz ama şerefsiz avcıyı sonunda boğdum :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Webcrow tAM senlik la :D

Troubles'll come & they'll pass
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    içerisinden virüs geldi. (HTML WebPage-Gen)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Emrow bunu yazdı:
    -----------------------------
    içerisinden virüs geldi. (HTML WebPage-Gen)
    -----------------------------

ilk verdiğim adres öyleymiş, yabancı adresti zaten ama zararlı değildir çünkü oyun sitesi, ikinci verdiğim link sağlam ama.

http://www.oyunlar1.com/games.php?flash=4905

Toplam Hit: 1510 Toplam Mesaj: 10