Güzel Bir Hard Şarkı
-
hocalar internette gezerken buldum yabancı bir şarkı gerçekten çok güzel ama 4 tane farklı şarkıyı tek mp3 te birleştirmişler.bizim asıl şarkı 4 :55 te başlıyor.Bunun adını bilebilicek var mı ??
http://rapidshare.com/files/266078848/Elu_PK_Movie.mp3.html
-
İn Flames - The Quiet Place
-
Death Metal \m/ =)
gerçekten güzel bir grup ve şarkı..
-
konusu açılmışken;
rock tarzında tavsiyeniz var mı? (metal olmasın mümkünse) bıktım artık aynı adamları,grupları dinlemekten,adı sanı pek bilinmeyen şarkılar olursa tadından yenmez hea :P
-
xxspiderxx bunu yazdı:
-----------------------------konusu açılmışken;
rock tarzında tavsiyeniz var mı? (metal olmasın mümkünse) bıktım artık aynı adamları,grupları dinlemekten,adı sanı pek bilinmeyen şarkılar olursa tadından yenmez hea :P
-----------------------------hocam rock fazla dinlemem fakat bildiğim Aerosmith, WolfMother ve Linkin Park (Hard Rock) var.. metaldende bıkılmaz ama bea :| eğer metal tavsiye istiyorsan gerçi sende biliyorsundur ama..
Metallica, Slipknot, Megadeth, Cradle of Filth, Iron Maiden, Rammstein, KoЯn, System of a Down, Venom.. Metal için önerdiklerim..
-
xxspiderxx bunu yazdı:
-----------------------------konusu açılmışken;
-----------------------------dire straits, lynyrd skynyrd, 3 doors down, the doors, alice cooper, the cure, radiohead, nirvana, arcade fire, sonic youth.
progressive rock seviyorsan; pink floyd ve king crimson.
pink floyd 1 numaralı gruptur benim için.
-
Ne metali, rocku, ne popu :|
Al sana elektronica %100 tbta ozel upload, gerci 5mb ama :D