Güzel Bir İllüzyon Numarası (Kime Yaptıysam Yedi)
-
-
Caktırmadan bardagı masanın kenarından atıo :D
Cakal herif ben yemem bole numaraları :D
-
thecoltfire bunu yazdı:
-----------------------------Caktırmadan bardagı masanın kenarından atıo :D
-----------------------------hacı öle deme yersin, adamın dikkatini paraya veriyorsun o sırada bardağı atıyorsun, video'u ilk izlediğinde kesin yemişindir. ama ufak bir not bu numarayı aynı kişiye 2. defa yapmayın bu sefer para yerine bardağa bakıyorlar :D
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------
thecoltfire bunu yazdı:
-----------------------------hacı öle deme yersin, adamın dikkatini paraya veriyorsun o sırada bardağı atıyorsun, video'u ilk izlediğinde kesin yemişindir. ama ufak bir not bu numarayı aynı kişiye 2. defa yapmayın bu sefer para yerine bardağa bakıyorlar :D
-----------------------------Ciddi dıom hemen anladım :D
-
numarayı yapacağınız kişilere parayı kaybedecem dediğinizde sadece paraya bakıyorlar :)
başlıkta "bozuk para ve bardak numarası" yazıyor ama siz bardaktan bahsetmeyin sadece paraya odaklansınlar :)
-
ayaz ı bekleyin bakalım o ne dicek :D
-
thecoltfire bunu yazdı:
stillalive bunu yazdı:
thecoltfire bunu yazdı:
-----------------------------Ciddi dıom hemen anladım :D
Hoca sen çok zekisin:D O ikincisi... Onda numarayı öğretiyo. -
thecoltfire :) senin anladığın yerde adam zaten bardağı nasıl kaybettiğini gösteriyor :) yani o bölümde zaten nasıl yapıldığını görmenizi istiyor. önemli olan ilk yapılışında anlamak. senin ekran görüntüsü aldığın yerde 2. kez öğreterek gösteriyor.