folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Güzel Bir Öneri, Kurucu Üstatların Dikkatine.

Güzel Bir Öneri, Kurucu Üstatların Dikkatine.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Tahribatta Seviyeli üye Alımına Yönelik Tanıdığı olmayanlar için Kefillik sisteminden faydalanamayacağından Ötürü, Geliştirmekte olduğunuz Seçme Sınavlı Üye alımlarına Yönelik Çok Önemli bir noktayı Belirtmek istedim.

Arkadaşlar Ben Bu Foruma ilk üye olduğum Yılları anımsıyorumda inanın Bilgisi olan siz Üstatlarımı Örnek Aldığım şahsiyetleri Uzaydan gelenler gibi görmekteydim, Cahiliye Dönemlerimden bilirim. Bu Nispette Sizden ricam Sorular içerisinde Asp Php ve Derin net bilgisi bağlantılı sorular sormaya Müsait Kategoriler gördüm. Bilgisi Yüksek Müritlerin Orada Soracakları Sorulara yanıt verenlerde olacaktır, ama ya Bilgisi olmayan Benim gibi Öğrenmek gelişmek isteyenler ne olacak. Onlar Üye olamayacaklarmı acaba.?

Nihayetinde geçen Zaman zarfında Geliştim gelişebileceğim kadar ama sizlerin aldığı yolun yarısında bile olmadığımın bilincindeyim bu yaştan sonrada daha ileri gidebileceğimide sanmıyorum. Kafa artık almıyor malesef. Sadece Seviye olarak Genellemeye Ahlak davranış gibi kategorileri alırsanız, Bilgisi olmayan insanlarıda kazanmış olabilitemiz yüksek olacaktır. Teşekkür ederim. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

Yeterki Öğrenmek İste Her Yaşta Durumda Öğrenirsin Üstatdın Üstadı Olursun..İnatçı Ol,Dene Yanıl

Başarısız Ol Ama Vazgeçme,Ezberleme Mantığı Kap,Not Al Öğrendiklerini Tekrar Et,Öğrendiğin Her Bişey İçin Ufak Bi Proje Yap Bir Köşeye Koy,

Kafana Takılanı Sor Bilgimiz Dahilinde Cevaplayalım,

Önerin Bence Güzel..

Edit'i Medit: Yavaş Yavaş Sindire Sindire İlerle...

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

temel veya derin Asp Php bilgisine gore yeni uye alimi felan olmaz, varsa derhal o sacma sorularin kaldirilmasini talep ediyorum,

yonetici , admin vs basvurusu yapanlar icin ayri bir kategori dahilinde, her telden calabilirsiniz.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    shockman bunu yazdı:
    -----------------------------

Nihayetinde geçen Zaman zarfında Geliştim gelişebileceğim kadar ama sizlerin aldığı yolun yarısında bile olmadığımın bilincindeyim bu yaştan sonrada daha ileri gidebileceğimide sanmıyorum. Kafa artık almıyor malesef.

Hoca sigarayı bırak :) Kafa almıyo diye bişey yok yav beynin her daim bilgiyi alma ve işleme kapasitesi var..Beyin hücrelerin sigara yüzünden baya bi azaldı sanırım  :(

Her Hakkım Saklıdır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    HolySeclorum bunu yazdı:
    shockman bunu yazdı:

Nihayetinde geçen Zaman zarfında Geliştim gelişebileceğim kadar ama sizlerin aldığı yolun yarısında bile olmadığımın bilincindeyim bu yaştan sonrada daha ileri gidebileceğimide sanmıyorum. Kafa artık almıyor malesef.

Hoca sigarayı bırak :) Kafa almıyo diye bişey yok yav beynin her daim bilgiyi alma ve işleme kapasitesi var..Beyin hücrelerin sigara yüzünden baya bi azaldı sanırım :(

Yok o kadr da uzun boylu değil, Php Öretici bir Cd aldım. Bu Sene iyi bir Atılım yapacağım. Smf Siteleri editleye editleye baya bi yakınlaştım Php ye. O kadar da kötü durumda değilim canım. Sadece Bazı insanları bilirim Avunurum, onlar gibi olmak cidden kolay değildir. Büyük Emek vermişlerdir Emeklerine Saygı duyuyorum.

Sigarayıda bırakamam. :) 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hocam.. Msys yani mürit secme yerleştirme sınavı yapalım gibi bir düşünce şu anda yok... bundan 1 sene önce vardı fakat...

Öyle sorular varki soruların içerisinde, şu andaki murid dediğim 100 adamı soksam 10 tanesi geçemez...

Ondan dolayı o sistemin uygulanabilirliği pek yok malesef...

Yani korkmayın o işten msys yok :) Kefalet sistemini yazdım ve aktif halde şu anda bununla ilgili acıklamayı şmdi yazacağım... 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek
    shockman bunu yazdı:
    HolySeclorum bunu yazdı:
    shockman bunu yazdı:

Hoca sigarayı bırak :) Kafa almıyo diye bişey yok yav beynin her daim bilgiyi alma ve işleme kapasitesi var..Beyin hücrelerin sigara yüzünden baya bi azaldı sanırım :(

Yok o kadr da uzun boylu değil, Php Öretici bir Cd aldım. Bu Sene iyi bir Atılım yapacağım. Smf Siteleri editleye editleye baya bi yakınlaştım Php ye. O kadar da kötü durumda değilim canım. Sadece Bazı insanları bilirim Avunurum, onlar gibi olmak cidden kolay değildir. Büyük Emek vermişlerdir Emeklerine Saygı duyuyorum.

iyi anlatıyosa tr ise uplarsında sen şimdi :-) 

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    BURAK_X bunu yazdı:
    shockman bunu yazdı:
    HolySeclorum bunu yazdı:
    shockman bunu yazdı:

iyi anlatıyosa tr ise uplarsında sen şimdi :-)

Hakket Cd Süper Upload ederim, de İçinde çok miktarda Hak mak yazıları var Gözyaşınız gelecek Adamın parasını yollayacak duruma geleceksiniz demedi demeyin ben çok etkilendim vesselam. Parasını yollayacam Yazık adam çok emek vermiş para kazanmak istiyor Sanırım. Yok ben Upload ederim Sorun yok. Ama sizin vicdanınıza kalmış. :)

DipNot: Dwd Cd olduğu için Konuyla ilgilenen arkadaşlar arada bir yoklasalar faydalanabilirler, Part part Yüklemem uzun zamanımı alabilir, O Bakımdan. 

Toplam Hit: 1333 Toplam Mesaj: 8