folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Güzel Bir Rap Klibi Yapmak İçin Program Ve Eğitim Videoları Ariyorum

Güzel Bir Rap Klibi Yapmak İçin Program Ve Eğitim Videoları Ariyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gowand
    gowand's avatar
    Erkek

şimdiden herkese tsklerrr

with great power comes great irresponsibility ‪#‎deadpool‬
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanc
    kivanc's avatar
    Erkek

ben muzik yapmak için magix music maker kullanmıştım.bunun bide magix video deluxe 17 plus diye video olanı var. google dan bi bak.biton efekt geçiş var.bence çok iyi.ama orjinal nasıl bulursun bilemem.netten indirsen demo falan oluyo.hevesin kursağında kalıyo. 

dolmuşta para uzatmamak için ölü taklidi yaptım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

kivanc bunu yazdı:
    -----------------------------

ben muzik yapmak için magix music maker kullanmıştım.bunun bide magix video deluxe 17 plus diye video olanı var. google dan bi bak.biton efekt geçiş var.bence çok iyi.ama orjinal nasıl bulursun bilemem.netten indirsen demo falan oluyo.hevesin kursağında kalıyo. 

-----------------------------

abi dediğin programın ful sürümünü arattım sanırım buldum burada ful yazıyor umarım fuldur  @Govand kardeşim indirmek istersen. buyur ben indiriyorum :)

http://www.fileserve.com/file/bA3hDGC/Magix.Music.Maker.16.Premium.v16.0.0.30.zip

🥒
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanc
    kivanc's avatar
    Erkek

yok o değil.programın gerçek boyutu 4gb. orjinali yani.http://www.magix.com/fileadmin/user_upload/magix_com/products/musik/music_maker_17/premium/uk/magix_music-maker-17-premium_info_en.pdf

burda neler yapabileceğin hepsi pdf olarak yazılmış..kendi sitesi zaten..

dolmuşta para uzatmamak için ölü taklidi yaptım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swinlarg
    swinlarg's avatar
    Erkek

sana mix craft'ı tavsiye ediyorum başlangıç için harikadır sonra cool edit kullanabilirsin suan aklıma gelenler bunlar

edit: sarkı yapıcaksın sandım :D

siyah beyaz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hurferus45
    hurferus45's avatar
    Erkek
    çizik

https://soundcloud.com/arestahasan << Hasan GÖNÜLTAŞ >>
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

Müzik konusunda iki programın üstüne yoktur biri CUBASE 6, diğeri LOGIC PRO 9 ikiside birbiri ile rakiptir ama kesinlikle herkesin kullanabilecegi birsey degil.

eger 1 mikseriniz,1ses modulunuz,full dublex kaliteli 1ses kartınız(en az sb audigy) varsa yapabileceginiz coksey var demektir  'hadi bir deniyim' tarzından bir olay degil.bircok profesyonel studyo'da da kullanılan programlardır ki kullanan adamlar 1000 $ lık kulaklıkları falan aksesuar niyetine bulundururlar :)

Ve cracklenmiş olanlar bis2me yaramamakta hata vermektedir bu da doğal olarak '' s2m böyle proğramı '' dedirtmektedir.

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gowand
    gowand's avatar
    Erkek

Kankiler Hepinize Tsk Ediyorum Baska elinizde güzel bir video programı varmı bide klip fikrii

ben ceza nın "hiç yok deme yapacan hit çok" klibini beğendim bide tabi tek kral norm yeni çıkan "ÇIKTIK YİNE YOLLARA" Ondan Önceki Tekir ve İçinde PATLAR FELANNNNN

BU KADAR PROFESYONEL OLMASADA BUNA BENZER BİR SEY YAPMAK İSTİYORUM ARKADAS YARDIM EDERSENİZ ÖZELLİKLER VİDEO EDİT DERSİ VEYA E KİTAP DAHA ÖNCESİNDEDE KULLANISLI PROGRAMLAR BENDE GERCİ PARTİCLE İLİSYON VAR AMA DERSLERİ YOQQ

HEPİNİZE TEKRAR TEKRAR TSKLER

with great power comes great irresponsibility ‪#‎deadpool‬
Toplam Hit: 1918 Toplam Mesaj: 8