Güzel Gramer Anlatımlı İngilizce Kitaplar?
-
Merhabalar arkadaşlar Biraz ingilizceye felan merak sardım kursa gitme imkanım yok evde kendi başıma biraz bişiler öğrenmek istiyorum Açıklayıcı anlatımı olan tavsiye ettiğiniz Kitaplar Felan varmı?
Not: Gramer bilgilerim var az çok git gide gelişletmek istiyorum ingilizceyi Açıklayıcı ve güzel kitaplar önerirseniz sevinirim..
Dip Not: birde sağlam yayın evi felan olan ingilizce sözlük (= de önerirseniz sevinirim..
-
upppp
-
1 3 ve 6. kitapları al zaten set oalrakta bulursun ilk kitaptan itibaren başla arayıp aramıcağın herşey var
http://anizdhanani.wordpress.com/
-
Çok saol hocam açıklamalı felanmı kitaplar Yani sıfırdan başlıyorum neredeyse.. Bunları tüm kitapçılarda bulabilirmiyim birde?
-
hadi uplimmm :D
-
Ransack bunu yazdı:
-----------------------------
Çok saol hocam açıklamalı felanmı kitaplar Yani sıfırdan başlıyorum neredeyse.. Bunları tüm kitapçılarda bulabilirmiyim birde?
-----------------------------evet her yerde bulabilirsin
anadolu lisesini orta okulda kazandığımda ingilziceye bunlarla başlatmışlardı acele etmeden sindirerek gidersen tabi grammer çalışmandan çokta kelime ezberlersen sorun kalmaz ortada..
-
ELS inside out diye bi kitap var
ona bak tam istedigin gibi
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
Ransack bunu yazdı:
-----------------------------evet her yerde bulabilirsin
anadolu lisesini orta okulda kazandığımda ingilziceye bunlarla başlatmışlardı acele etmeden sindirerek gidersen tabi grammer çalışmandan çokta kelime ezberlersen sorun kalmaz ortada..
-----------------------------Çok Saol hocam grameri tam örendikten sora cümle yapımını öğrendikten sora kelimelere felan başlayacağım...
@musdawdaf
tam bilgi verirmisin hocam..