Güzel Kulaklıklar
-
arkadaşlar bildiğiniz güzel, bass gücünü hissettiren ses kalitesi yüksek olan ve oyunlarda rahat kullanabileceğim bir kulaklık var mı ?
fiyatta 60 ytl geçmesin lütfen :)
-
sennheiser cx300, cx400, cx500 bu üç modelde bomba ben cx400ü kullanıyorum 300üde kullanmışlığım var Türkiyede pahalıdır ama ebay'den 30 ytl civarında bi fiyata türkiyeye getirtebilirsin. orjinal olmasına dikkat et. gerçi bunlar ipod vb seyler için ama sennheiserin özel oyun kulaklıkları mevcut onlara bi göz gezdir ucuza bulacağını düşünüyorum.
-
sağol bi bakayım
-
Plantonics in kulaklıkları. her türlü oyun için en ideal kulaklıklardır. kendi ses kartları üstündedir oyunda hiç duyamıyacağın sesleri duymanı sağlar.
en uzaktaki sesi bile duyabilrsn. fiyatları biraz yüksektr (100-150 ytl arası) ama buna değerler. -
bende kaçak panasonic RP-HC300 kulaklık var noise-cancel özellikli pille fln çalışıyor. pili 1000amper şarzlı pille epey gidiyor filmi müziği hissederek dinliyosun tavsiye ederim
Way be fiyatına şimdi baktım türkiyede 150 ymiş kaçak bulabilrsen al bana 60 çekmişti 45 e almıştım.
-
tacir bunu yazdı:
-----------------------------
bende kaçak panasonic RP-HC300 kulaklık var noise-cancel özellikli pille fln çalışıyor. pili 1000amper şarzlı pille 20 saat fln gidiyor filmi müziği hissederek dinliyosun tavsiye ederim
-----------------------------1000 amper!
kaynakmı yapacaksın :S
-
1000 mAh işte kardeş anladın.
pilde eski piller 1000 likti şimdikiler 750 mAh imiş
-
bass gücünü en etkili şekilde hissettiren en kaliteli ve ayrıntılı sesleri kulakiçi kulaklıklardan (kulağın içine doğru geçen) alırsın.kulakiçi kulaklıklardan fiyatı çok uçuk olmayıp da en baba performansı verenler sennheiser cx300,cx400 dür biraz daha paraya kıyabilirsen creative ep630 süperdir.
ancak oyun,film için kullanacaksan bu tip kulakiçi kulaklıklar uzun süre kullanımda hem ciddi duyma bozukluklarına yol açabilir hem de uzun kullanımda kaşıntı falan yapar rahatsız olursun.senin normal kulaklıklara bile değil kulağı kapatan büyük kulaklıklara bakman lazım
ona da hemen bir örnek vereyim sony mdr-p80 i uzun süredir oyun için bilgisayarda kullanıyorum 30-35 liraya mı ne almıştım yanılmıyorsam.çok ahım şahım bi bass performansı yok ama fiyatına göre gayet güzel tatmin edici bi kulaklık
-
panasonic RP-HC300
buna bi bakayım ben :)
büyük kulaklıklar olabilir gerçekten ama sennheiser iyi diyolar =?
-
arkadaşlar panasonic olarak önerebileceğiniz en kaliteli kulaklık nedir :D
pederin tanıdığı varmış orda ucuza gelebilitesi var :D