Güzel Sözler
-
Hacılar herkezın içinde bir şaırlık vardır düşüncesıyle bu konuyu açtım eger içinizde bi ufacık bir söz warsa yazın şair müridler:D :/(amma edebıyat yaptm:D)
-
içimizdeki şairi geyik bölümündemi konuşturacaz ama dur bi deniyim
Elmadır meyvelerin hası
Rumuzum aequitas
Ay doğdu üzerimize
Yeni doğmuş bir bebe
bakın akrostiş yaptım ama bi sikime benzemedi :)
-
sen benden en çok olandan al.Uyumaya çalışırken uykusuzluğumu,sensizlikte yanlızlığımı al.Çaresiz çırpınışlarımı al yüreğim avuçlarında,şu deli baş dönmesini al gözlerim gözlerine kapıldığında,utangaçlığımı al ellerim ellerine uyandığında al benden bunları ve hayatımın her yerine senden birşeyler saç bu can bundan sonra bir sana muhtaç...
-
Sen bana bakma ben senin baktığın yerde olurum (Sanırım böyleydi:P)
-
geyik bölümü olan bu kutsal mekanla ne alaka???
-
"Şeyini şey ettiğimin şeyi!"
Bir de imzamı eklemek isterim bu konuya :D -
genelde tribünde olduğum için bir insana eğer o anlık bir ilham geldiyse 5 dakikada bir beste çıkartırım :D
geçen açıkmıştık bi abimize şey yaptık..
paramız mı var pizza alalım
tikitimiz mı var kampanyadan kaçıralım
..... abi bize bi kıyak yapsan
pizza hot dan pizza ısmarlasan..
lay layy :d -
Şeytanın oyun bahçesindeki mavi kazaklı çocuk gibiyim, günaha boyanmış gölgesi ile birlikde...huzurlu ama mutsuz, belkide mutlu ama huzursuz, yada koyvermişliğin yorgunluğu üstünde.
düşünceli, odaklandığı nokta ise kör bir çıkmaz. Yaşama gayesindeki çetin savaş bu olsa gerek... Güçsüzün ezildiği ama onurunu yücelttiği. Konsematris kahkahası misali yapmacık bir aşk misillemesi, maddiyatın maneviyatın önüne geçdiği zaman dolayları, bazı bedenler bu karmaşa içinde kaybolmuş benliklerini ararken. Ben günahım ile cebelleşiyorum ve hesap soruyorum bütün iyi niyetlerime, "ozaman neredeydiniz!"...
karakutu