Güzel Wallpaper Sitesi
-
Nereden rastladım hatırlamıyorum epeydir yer imlerimde duruyordu paylaşayım dedim. Canım sıkkınken girip random yapıyorum güzel şeyler çıkıyor.
Özellikle anime tarzında çok güzel wallpaperlar var.
-
Bir de siteye kayit olup dene :-)
Daha guzel seykler girwcejsin...
Turkiye den kayit yok , tor uzerinden falan kaydol ;-)
Kaydolduktan sonra , sol ustte bi alan daha acilacak , WG , W ,HR buttonlarinin yaninda kirmizi ...
Asil heyecan ozaman basliyor :-P
-
guzel sıte resımlerıde guzel on sanıyede kayıt olunuyo
-
walbase nin eskilerindenim.
birde walpaperswide.com var
-
@JiggSaw sitenin her yerinden marifet fışkırıyor :D Türkiye'den kayıt oldum hocam açılıyor o bölüm. NSFW
@GoldenBoy yer imlerine ekledim hocam teşekkürler :)
@bensiz_aglama mail aktivasyon istemiyo hocam aylardır baktığım siteye ben de şimdi kaydoldum :)
-
edit:Verilmiş
0x656e tarafından 10/May/14 17:36 tarihinde düzenlenmiştir
wallbase.cc -
Teşekkürler hocam güzel siteye benziyor.
-
BeyinAdam bunu yazdı
@JiggSaw sitenin her yerinden marifet fışkırıyor :D Türkiye'den kayıt oldum hocam açılıyor o bölüm. NSFW
@bensiz_aglama mail aktivasyon istemiyo hocam aylardır baktığım siteye ben de şimdi kaydoldum :)
Ben kayit olurken Turkiye kapaliydi hocam :-)
Demekki acmislar , sana pc basina gecince bi kombinasyon vericem uygularsin , NSFW acilimi ne hala anlamadim ama icerigi saglam :-P
-
mesajım bulunsun. harbi tuttum siteyi güzelmiş.
-
JiggSaw bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdı
Ben kayit olurken Turkiye kapaliydi hocam :-)
Demekki acmislar , sana pc basina gecince bi kombinasyon vericem uygularsin , NSFW acilimi ne hala anlamadim ama icerigi saglam :-P
Not safe for work. İş yerinden bağlananlar için galiba :D
-
MertSt bunu yazdı
Teşekkürler hocam güzel siteye benziyor.
+1