folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Haber Sitelerine Haber Nasıl Eklenir ?

Haber Sitelerine Haber Nasıl Eklenir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Bir olay olur haber sitelerinde hemen haber olur. tvden görülür ilk önce sonra basına gazetelere vs.

internetten direk haber yapılması için ne yapılır. editörler ilgilenmiyor pek.,

haber ise Belediye Temizlik firmasına parayı veriyor ama ihaleyi alan firma işçilere 3 aydır maaş vermiyor. 

kendi haber sitesi olan var mı ? yada yardımcı olacak.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ilgileceklerini sanmam onun gibi bir sürü haber var adamlar 6 aydır alamayanları bile haber yapmıyorlar

habersiteleri haberleri ajanslardan alırlar

aa dha iha cha yı dene

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

http://www.kanaldhaber.com.tr/haberdetay.aspx?haberid=34344&catid=32

burda haber verin yazıyor. sanmıyorum ama deneyeceğim.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek

olay hangi ilde gerçekleşti?

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    Kocaeli Gebze 29 mart seçimleri bitti 3 ay geçiyor hala ses yok. firma parayı kullanıyormu napıyor :( belediye baskanına mesaj atıyorum kaç gündür. yakın zamanda yanına çıkmayı düşünüyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    hacım msn adresini ver ordan yolla ekliyeyim kendi haber sitelerime

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    tv41 e git hocam yada kanaldnin sitesinde haber yolla diye bi kısım varsa eğer kocaeli tv doğan grubunda kocaeli tvyede çıkabilir

Toplam Hit: 934 Toplam Mesaj: 7