Haber Sitesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek

S.a hocalar, 

Bir müridin konusunda görmüştüm bulamadım, arkadaşlar konuda haber belli haber sitesi şablonlarını öneriyorlardı müridin kuracağı haber sitesi için ücretli olanlardan.Farklı firmalardan veya  Haber sitesi olan veya önerebileceğiniz ücretli şablonlar  varmı?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek

Şablondan kasıt tema mı istiyorsun yoksa hazır script mı?

Şahsen ben script öneririm. Te bilişim cm bilişim gazisoft var önerdiklerim bütçe kısıtlı ise gazisoftu öneririm hem güzel hemde destekleri süper açık kaynak kodlu istediğin değişiklikleri bilgin ve tecrüben dahilinde yapabilirsin demo için Siverek haber sitesine bakabilirsin kullanıyorum  oldukça memnunum.

Yakında Güncelenecektır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek
    LNAU bunu yazdı

Şablondan kasıt tema mı istiyorsun yoksa hazır script mı?

Şahsen ben script öneririm. Te bilişim cm bilişim gazisoft var önerdiklerim bütçe kısıtlı ise gazisoftu öneririm hem güzel hemde destekleri süper açık kaynak kodlu istediğin değişiklikleri bilgin ve tecrüben dahilinde yapabilirsin demo için Siverek haber sitesine bakabilirsin kullanıyorum  oldukça memnunum.

hocam çok sağol bu dediklerini(verdiğin firmalar.) bi araştırayım galiba yine o konuda sen demiştin o konuyu bulamadığımdan açtım.

Toplam Hit: 816 Toplam Mesaj: 3