Haber Sitesi İçin Ajans Aboneliği
-
müridler selamlar,
yakın zamanda https://www.n7haber.com uzantılı haber sitemi açtım ve anadolu haber ajansına abonelik için başvurdum
1 aylık abonelik 350 tl iken şuan 175 tl bölgesel haber için bölge olarak akdeniz düşünüyorum.
sizce çok mu erken ajans aboneliği için siteyi telifsiz videolar ve haberleri özgünleştirip paylaşmaya kaynak vererek
trt haber sitesinin içeriğini paylaşmaya devam edeyim mi ?
birde bu ajans aboneliği aldıkdan sonra api entagrasyonu yapılıyor bot ile mi çekiyor panelden yoksa haberleri ajans paneline yolluyorlar ordan
alıp siteye kendimiz mi giriyoruz haberi
bu soruları yanıtlayacak biri var mı ?
morena tarafından 28/Kas/17 22:41 tarihinde düzenlenmiştir -
Tecrübe ile söylüyüm haber işi zordur, ajans haberi direk çekme sitene bir faydası olmaz mümkünse tek bir şehire yönel siyasiler ile fazla muhatap olmamaya çalış vs
Ajans a hiç girme şimdilik gerek yok Ajans görseli kullanma onun yerine sosyal medyadan foto bul at detaylı resime gerek yok birde AA dan pek haber gelmez, iha yada dha dan al onlarda 4000 den aşağı ağız açmaz ama pazarlık ile düşerler kafana takılan bir şey olursa pm at
-
nereodi bunu yazdı
Tecrübe ile söylüyüm haber işi zordur, ajans haberi direk çekme sitene bir faydası olmaz mümkünse tek bir şehire yönel siyasiler ile fazla muhatap olmamaya çalış vs
Ajans a hiç girme şimdilik gerek yok Ajans görseli kullanma onun yerine sosyal medyadan foto bul at detaylı resime gerek yok birde AA dan pek haber gelmez, iha yada dha dan al onlarda 4000 den aşağı ağız açmaz ama pazarlık ile düşerler kafana takılan bir şey olursa pm at
bunu abonelik almadan önce öğrendiğim iyi oldu hocam.