Haber Sitesi Kurma İle Alakalı
-
Arkadaşlar haber sitesi kurduk diyelim. Ama kendimiz güncelleyemeyeceğimiz için malum diğer sitelerinin haber html lerini alıyoruz. Ama kurduğumuz siteye girenler haberlere tıklayınca hangi haber sitesinden alındıysa html kodları o siteye gidiyor. Benim istediğim haberler kendi içimizde barınsın. Biz kendimiz manuel olarak güncellemeyelim ama dışarıdan gelsin haberler. Bunun için herhangi bir haber siteyi yada haber ajansı ile anlaşmak mı gerekiyor ne yapmamız gerekiyor. Herhangi bir masraftan kaçmayacağım. Yeterki haberler sitemde diğer haber sitelerindeki gibi güncellensin kullanıcılar habere tıklayınca başka bir url ye gitmesin. aynı internethaber.com vs gibi olması için ne tür şeyler yapabiliriz. Yardımlarınızı bekliyorum
-
bot var arkadaşım php bilen birine yazdırabilirsin
-
hocam şunu biraz daha açabilirmisin? yada pm olarak msn adresimi göndereyim görüşelim
-
1-xml ile veriyi çekersin
2-kendi db ne haberi yazdırırsın
3-db den otomatik gösterisin
4-sakın bana nasıl yapılcak deme :)
bunları asp kullanarak yapabilirsin diye düşünüyorum
-
4 sana nasıl yapılcağını sormuyorum. :D
-
Rss ile,php mi sistemin?
-
hocam kudugum sistem joomla 1,5X. Ama değiştiebilirim. Yeni bir host almayı planlıyorum çünkü kasıyor şimdiki hostum. Alacağım host muhtemelen asp php rss desteklicek. Bir öneri felan mı vardı?
-
www.scriptcv.com a gir rss botlar var,açıklamaları var kur kullan;)
-
Teşekkü ederim desem kabul edermisin :P :D:D:D:D
Toplam Hit: 1492 Toplam Mesaj: 9