Haber Sitesi Tasarlamak (Soru)
-
S.a / A.s Hocalarım
Bu işlerde çok profösyönel değilim, iyi birşeyler yapmak istiyorum, host ile domaini almış bulunmaktayım, host'ta C-Panel kurulu, ilk defa C-Panel kullanıcağım, sanırım burada hazır script var,drupal,geek-log,ocportal,jcore vs.
Sizce neler yapmalıyım, fikir, öneri ve görüşleriniz nelerdir, hangi script'i kurayım ?
Bu script'i kurduktan sonra hangi aşamaları izlemeliyim.
-
hoca buna yoracağın kafayla php öğrenir sıfırdan kodlarsın ;)
-
bu işlerde çok profösyönel değilsen ve buna rağmen profösyönel birşeyler düşünüyorsan, profösyönel bir haber scripti yazabilecek altyapıya sahip değilsen ki anladığım kadarıyla öyle. oradaki hazır script 'lerin zaten çoğu yönetim sisteminin yanında ek olarak geliyor ve hiçbiri ezik bir forum kurabilmenden öte bir yarar sağlamıyor.
bu durumda yapabileceğin en mantıklı şey parayı basıp profösyönel bir script yazdırmak ve yine parayı basıp seo hizmeti alman. bide unutmadan php hazır script değil.
-
eXceptioN bunu yazdı:
-----------------------------bu işlerde çok profösyönel değilsen ve buna rağmen profösyönel birşeyler düşünüyorsan, profösyönel bir haber scripti yazabilecek altyapıya sahip değilsen ki anladığım kadarıyla öyle. oradaki hazır script 'lerin zaten çoğu yönetim sisteminin yanında ek olarak geliyor ve hiçbiri ezik bir forum kurabilmenden öte bir yarar sağlamıyor.
bu durumda yapabileceğin en mantıklı şey parayı basıp profösyönel bir script yazdırmak ve yine parayı basıp seo hizmeti alman. bide unutmadan php hazır script değil.
-----------------------------Eyvallah sağolasın hocam.
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------hoca buna yoracağın kafayla php öğrenir sıfırdan kodlarsın ;)
-----------------------------Şu okul olmasa, php + Sistem Mühendisliği kursuna gideceğimde, uzak kalıyor, Ankara içinde oturmuyorum.
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------hoca buna yoracağın kafayla php öğrenir sıfırdan kodlarsın ;)
-----------------------------
afpafasşasduhasfuh biran için dedim kendi kendine mi cevap yazmış.
vivvo scripti ile başla, denemeler yap doğru yolu bulursun =D
+ayrıca çok güzel wordpress, joomla vs. scriptlerinin media temaları var.
-
outmost bunu yazdı:
-----------------------------crafty bunu yazdı:
-----------------------------
afpafasşasduhasfuh biran için dedim kendi kendine mi cevap yazmış.
vivvo scripti ile başla, denemeler yap doğru yolu bulursun =D
+ayrıca çok güzel wordpress, joomla vs. scriptlerinin media temaları var.
-----------------------------Sağol hocam, Vivvo daha iyi gibime geldi, wp ve joomla araştırmıştım bir ara..
-