Haber Vermeden Fona Para Aktarmak
-
Vakıfbank hesabımda bugün farkettiğim bir durum.Hesabımda 19 lira var,ancak çekilebilir tutar olarak 79 görünüyor..Araştırdım,likit fon hesabına 60 lira aktarıldığını gördüm.Böyle bir işlemden haberim yok,telefon açtım,tekrar parayı hesabıma aktardığımda paradan kesinti yapılacağını söylediler.İptal etmek için şubenize gidin falan diyorlar..Kaybettiğim para önemli değil zaten bir iki lira birşey olacaktır,ancak bu uygulamaya bi yaptırım yokmu hocalar? Benden habersiz fona yatırıyor,fondan çıkartmak için para kesiyor.
Daha önce başına gelen varmı müridler,lanet olsun deyip geçmek mi gerekiyor?
Sövermisin sabaha mı bırakırsın..
-
Aynı durum benimde başıma geldi, 7-8 ay önce arabayı satıp hesaba yatırdım, iki gün sonra hesaba bakayım dedim 20.000 tl yok, başımdan kaynar sular döküldü bi anda, dedim kart kopyalayıcılar patlattı hesabı, sonra tekrar taktım kartı hesap hareketlerine baktım likit fon alınmış, sonra bankayı aradım paranız değerlensin diye fona aktarılmış dedi, benim haberim olmadan neden böyle yaptınız falan dedim, kalbi olan ölür gider allah korusun, ertesi gün paramı çektim ve talimat verdim likit fona geçilmesin diye.
-
TheMayk bunu yazdı
Aynı durum benimde başıma geldi, 7-8 ay önce arabayı satıp hesaba yatırdım, iki gün sonra hesaba bakayım dedim 20.000 tl yok, başımdan kaynar sular döküldü bi anda, dedim kart kopyalayıcılar patlattı hesabı, sonra tekrar taktım kartı hesap hareketlerine baktım likit fon alınmış, sonra bankayı aradım paranız değerlensin diye fona aktarılmış dedi, benim haberim olmadan neden böyle yaptınız falan dedim, kalbi olan ölür gider allah korusun, ertesi gün paramı çektim ve talimat verdim likit fona geçilmesin diye.
seninki kalpten götürür valla :D bu işlemden maddi zararın oldumu hocam?
Benim istediğim tüketici haklem heyetine bir dilekçe falan verip onları biraz uğraştırmak.Ben nasıl telefonda bağlanmak için 27 dakika uğraştıysam onlarda uğraşsın biraz,tepkisiz kalmayım istiyorum.
-
yav kesinti dediği kardan kesinti, yamulmuyosam %10 kesinti.
Eğer o geçen süre içerisinde fondan 1 lira kazanmışsan bunun %10'u yani 10 kuruşu devlete vergi olak kesiliyo, sana da 90 kuruş kar kalıyo. Bence hiç durma mahkemeye ver :D
-
antivir-US bunu yazdı
yav kesinti dediği kardan kesinti, yamulmuyosam %10 kesinti.
Eğer o geçen süre içerisinde fondan 1 lira kazanmışsan bunun %10'u yani 10 kuruşu devlete vergi olak kesiliyo, sana da 90 kuruş kar kalıyo. Bence hiç durma mahkemeye ver :D
Telefondaki öyle söylemedi hocam :D En çok canımı sıkan iki aydır bakiye bilgilerime bakıyorum 19 lira görünüyor,araştırınca fona aktarılan para görüyorum..En azından haber verinde fonda falan paramız olduğunu bilelim amk :)
-
akustikelektrik bunu yazdı
Vakıfbank hesabımda bugün farkettiğim bir durum.Hesabımda 19 lira var,ancak çekilebilir tutar olarak 79 görünüyor..Araştırdım,likit fon hesabına 60 lira aktarıldığını gördüm.Böyle bir işlemden haberim yok,telefon açtım,tekrar parayı hesabıma aktardığımda paradan kesinti yapılacağını söylediler.İptal etmek için şubenize gidin falan diyorlar..Kaybettiğim para önemli değil zaten bir iki lira birşey olacaktır,ancak bu uygulamaya bi yaptırım yokmu hocalar? Benden habersiz fona yatırıyor,fondan çıkartmak için para kesiyor.
Daha önce başına gelen varmı müridler,lanet olsun deyip geçmek mi gerekiyor?
Sövermisin sabaha mı bırakırsın..
aynı şey benimde başıma gelmişti.
-
akustikelektrik bunu yazdıTheMayk bunu yazdı
seninki kalpten götürür valla :D bu işlemden maddi zararın oldumu hocam?
Benim istediğim tüketici haklem heyetine bir dilekçe falan verip onları biraz uğraştırmak.Ben nasıl telefonda bağlanmak için 27 dakika uğraştıysam onlarda uğraşsın biraz,tepkisiz kalmayım istiyorum.
Oyle yap haci ugrastir.
-
Banka ile yaptığınız vadesiz mevduat sözleşmesini hanginiz okudu ? Ben dahi belli başlı yerleri dışında okumam çünkü eziyettir. İşte o sözleşmede biryerlerde, bu hususa izin verdiğiniz yazıyor. İmzaladığınız sözleşmenin bir nüshasını alın, en azından sözleşmeden fazla bir tane daha alıp evde okuyun. Hesabını açtırdıktan sonra beğenmediğiniz kısımlarını genel işlem şartları, tüketici yasası çerçevesinde iptal ettirebilirsiniz. Ama başta "ben bunu istemiyorum" derseniz, hesap açmıyorlar :) O yüzden= ayı-dayı muhabbeti.
-
denizbank ile ondan papaz olduk amk
bir girdim 7 binlira yok amk siktir dedim gitti paralar ararken buldum fona gitmiş açtım telefona size talimat vermedim felan onlar iptal ettirmek için şubeye gitmelisiniz dedi lan salak dedim vermediğim talimatı iptal ettirmek için niye şubeye gidiyorum
Allah çileden çıkaracaklar beni