Haberteksin.Com Hakkında Görüşleriniz
-
Biz kimiz?
4 Haber editörüyle çalışan , dünyadaki en güncel Teknoloji ve Sinema haberlerini çok yakından takip eden , hergün onlarca yeni haberi sitemize ekleyen bir grubuz. Haberteksin grubu olarak başarılı özverili çalışmalarımız sayesinde genel kültürünüz artacaktır! Özgün makaleler ve araştırmacı ruhuyla herzaman önde gelen haber sitelerinden biri olmakla gurur duyuyoruz.
Haber Tek(Teknoloji) Sin(Sinema)
Site hakkında görüş ve önerilerinizi bekliyorum, daha güzel olabilir dediğiniz yerleri, hit çekmek için yapmam gerekenlerle ilgili bilgi verirseniz sevinirim. Saygılar.
-
bu sinema haberleri okunuyor mu ? kırk yıl kalsa vizyondaki filmler hariç bakmam yav
-
q0x bunu yazdı
bu sinema haberleri okunuyor mu ? kırk yıl kalsa vizyondaki filmler hariç bakmam yav
Okunuyor hocam neden okunmasın? The hobbit 3.part çıkmasını beklersin, gelişmeleri okursun gibi gibi
-
Türkçe karakter hatası var hocam muhtemelen yazı tipi kaynaklı
Edit: Ne illet bişey şu mobilde bizim metin editörü ya tinymce okadar da güzel bir editör değil şeyh kabullen artık. (Düzelttim resmi)
by_Tet tarafından 11/Eyl/14 11:03 tarihinde düzenlenmiştir -
by_Tet bunu yazdı
Edit: Ne illet bişey şu mobilde bizim metin editörü ya tinymce okadar da güzel bir editör değil şeyh kabullen artık.
nasıl yani hocam local hosttan girmişsin?
-
headerın heightini biraz kısabilir miyiz çok uzun olmuş
-
ArduouS bunu yazdıby_Tet bunu yazdı
Edit: Ne illet bişey şu mobilde bizim metin editörü ya tinymce okadar da güzel bir editör değil şeyh kabullen artık.
nasıl yani hocam local hosttan girmişsin?
Düzenledim hocam o başka bir müridin başka bir konusundaki linkti şimdi kendi çektiğimi koydum. Mobilde sıkıntı var
-
cemnet bunu yazdı
headerın heightini biraz kısabilir miyiz çok uzun olmuş
Hocam o temadan kaynaklı müdahil olamıyorum