Hacizlerde Avukatlık Ücreti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Hukukçu müritler

Zamanında benden daha hıyar hıyarın birine kefil olup bankaya ödenmeyen kıredi taksitlerinin bir kısmını avukatlık masraflarıyla beraber ödemek zorunda kalmıştım...

Sonra bir avukat bulup dava açtım... Davayı kazanmışız .. Fakat benim avukat şimdi benim kazandığım paradan bir  de şu bu masrafı  ile vekalet ücreti de talep ediyor...

Yani hem madur oluyoz hem davayı kazanıyoz hem de cebimizden opara çıkıyor... Bu gibi masrafların karşı taraftan tahsili gerekmez mi? 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

benim bildigim oyle. sen kazandigin taktirde avukat ve mahkeme masraflarini karsi tarafin odemesi gerek ama baska bisi warsa bilmem

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Karşı taraf, asgari ücret tarifesindeki ücreti öder. Düşün ki, sen benle 50.000 TL'ye vekalet için anlaşıyorsun.Davayı kazandık. Karşı tarafın 50.000 TL ödemesini bekleyebilir misin? Böyle birşey olsa sürekli kötüye kullanılırdı değil mi?

Çekil,Önümden Çekil...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

senin avukatın senden para ister hocam

harc parası dosya masrafları pul vs. avukatın kendi alacağı vekalet ücretini sen vercen

ama alacağın para içerisine bu masraflarda dahil edilir.

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

@Karatahta mürit  kardeş o zaman ben bankaya neden avukat parası şu bu ödüyorum da karşı taraftan tahsil edemiyorum... (varsayalım ki ben de asgari ücretten anlaştım avukatla )

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

mahkeme giderleri ve avukatlık vekalet ücretini zaten tahsil edebilirsin. (ilamda yazılıysa) Ama bu demek değil ki, senin avukatına ödediğin paranın hepsini alabileceksin.

Çekil,Önümden Çekil...
Toplam Hit: 1249 Toplam Mesaj: 6