Hack Düşmanlıgı
-
Gönderen
<KaanÇeben>
Senior Üye
309 Mesaj
Yollanma Tarihi: - 11/13/2003 : 16:48:15
Ve işte ..... ....... halkı beklenen buluşma gerçekleşti. nasıl mı? işte böyle :
bi icq mesajıyla başladı herşey kaan sadece her zamanki gibi o müstesna
müritlerinin mesajlarına akşam yapılmış olan geyiklere göz atarken birden bi icq mesajının
geldiğini gördü, mesajı açtığında aynen şu yazıyordu :
- ^^Yeşil devrimciden kızıl devrimciye^^
tabi kaan bunun kim olduğunu anlamıştı ve bir hışımla ooooo .... hocam senmisin nidalarıyla
gelen bu mübarek icq mesajına cevaplar yağdırdı. az zamanda ancak kelime sayısı bol bir ortamda
gerçekleşen muhabbet sonrasında dıkkatlı sekılde telefonlar alındı ve verildi aradan yaklaşık olarak
(güneş saatine göre) 5 dakika geçti geçmedi , tak, kaanın telefon çalmaya başladı.bir de
baktıki .... kardeşi kaanı arıyo hem de taaaaa nerelerden kaan telefonu açtığında sesinden
tıpkı peygamberlerin soyundan gelen insanların sahip olduğu nur dolu bir titreme yayılıyordu.
yapılan muhabbet sonrasında sıkı bir dostluğun ilk adımlarının atıldığı belliydi.
işte xxx. defteri halkı bu masalda burda bitmezzzz.. onlar erdi muradına biz çıkalım kerevetine.
heee siz şimdi .... şahsiyeti kim diye sorucaksınız kendisi büyük ihtimalle yine o nur dolu
sesiyle şu iftara yaklaştığımız vakitlerde insanlara ışık dağıtmaya devam etmektedir.
bulusma esnasında yıne acaba bırı bızı gozetlıyormu dıye şüphelerdeydık.bılıyoruz ızlendıgımızı
sureklı.hack konusunuda astı bu olaylar.
neler ıstenıyor bızden anlamıs degılım.devrım bıtmez sesımız kesılmez bızım.bunuda belırteyım
dedım buradan nasıl olsa okunuyor not edılıyor her yazılanlar.
o bır takım serefsızler bılsınkı bu dostluk bu grup yıkılmaz.hacker bozuntuları bır grup adı
ıle herkesı
korkutuyorlar buralarda.ama ıclerınden bazıları cıdden asırı gıdıyor.telefon konusmalarımı
dunlemişler bunu nasıl yaptılar bılemıyorum.
bulusmada bunlardamda konustuk devrımcı kanka abımızle..amacları ne dıye sordum.eskı bır dava
dedıler.şimdi
forumdakı dostlarımız butun mesajları şifrelı yazsınlar..bu kararı alıcaz ama nasıl
bılemıyoruz.içimizdekı herkesler haın olabılır.
bır ıkı kişi ötmüş saten mesajlarımızı kopyalayıp emaılle yollamış...bunuda bulacaz
yakında.derdımız buyuk arkadaslar.hacker numaralarının
arkasına saklanıp baska işler donuyor..
bunuda asla unutmayın.o hackerlarda okuyorlar bunu adım gıbı emınım..canınız cehenneme orospu
evlatları.....
Aynı daldaydık,
Aynı daldan düştük Ayrıldık,
Aramızda yüz yıllık zaman
Yol yüz yıllık...
--------------------------------------------------
elımden geldıgınce ıyı kopyaladım.sayfayı tamamen atamadım.orjınalıde ıstenırse yaparım bişiler...
bır ara gezdım neler konusuluyor dıye hakkımızda.eskı bır uyesı oldugum bır forumdan alıntı bu.hack forumu degıl gorundugu gıbı.ama yazılanlar hiç hos degıl.
burada anlatılan olay guya benım))))
allahım yarabbım yaaa.sızınlede paylasayım istedım.hakkımızda düşünulenlere bakın anlamında.
genel bır hack düşmanlıgı.ugrasma sebebını çözememişler nedense.
tabıkıde ettıklerı kufurlerı saymıyorlar unutuluyor sonrada neden bızım mesajlar takıp edılıyor oluyor.(((
ilginc yaaa.bırde buna ynt yazan bırı var durun onuda atayım:)) -
<aziz yarasa>
Advanced Üye
6326 Mesaj
Yollama tarihi - 11/13/2003 : 22:55:05
Yeşil devrimciden kızıl devrimciye... Sesim geliyor mu?...:))
Kaan Hocam, ne de güzel tasvir etmşsin be yav; valla moralim yerine geldi ha:) Bir de bunu reel
dünyaya inkılâb ettirirsek, devrimi de yaparız, kafayı da buluruz:))
Hele ben bir geleyim Sarıyer taraflarına, bak gör nasıl muhabbet alıyor ortalığı... Hem bizim
teyze kızının ojesi bitmiş; hazır gelmişken sizden alırım; dostlar kazansın değil mi:)))
Kaan Hocam, seni çok seviyorum be yav:))) İnan ki...su hacklerıde konustuk takma kafaya alayıda serserı...hanı ne oldukı bır kez kanalı kırdılar onuda zorla)))))
salla devrımcım salla onlar benımkını gelıp hack etsınler once))))
Muhabbetle:)
-----------------------------------------------------KaanÇeben
Senior Üye
309 Mesaj
Yollama tarihi - 11/13/2003 : 08:50:42
ne diyem seni anlamak içinm senin gibi olmak lazım heralde!!!
ben bu hack olaylarının arkasındakılerı azcık bılıyorum gıbıeskı uyelerden bırının işi.ama neden
buradan atıldı yada gıttı
bılemıyorum.saf gıbı aylarca konusmussunuz hepınızın hakkında bılgısı var.turkcelldenden bır
kacımızın telını kapattırdı.işin ılgıncı turkcel bunu yalanlamıs arkadaslara.bız kapamadık dıye.
yanı buserefsızler bızı hersekılde dınlıyorlar napıcaz...küfürlu konusuyorum ama kusura bakmayın
bunları okuduklarını bıldıgım için yazıyorum.okusunlar bu küfürlerıde degerlerı nekadar bılınsın
))
ya koskoca turkcell nasıl yanı nasıl kırılmışmı adamlarımı var telekomınıkasyonda
anlamadımki....
bızım çiğdemınde hattını ucurmuslar.bırde kız gecen ay 125 mılyon konusmadıgıcep faturası
odemiş.cok ılerı gıdıyolar artık cok.
bulamadınızmı hiç bır iz yaaaaa.gercı nasıl bulacaz demı bendekıde kafa.....
ben netten cıkacam artık tamamen ugrasamam serserılıkle.adamları zamanında öfkelendırdınız
şimdi onlarda azdı ve sessız kalıncada götlerı kalktı.
bu hack camıasındakı kişilerı sikersek anca kendılerıne gelecekler sanırım..ulan ne serefsızler
yaaaa.
abı ufacık bır küfürden dolayı bukadar sey yapılmazkı kişilere ne sanıyor bunlar kendılerını.
ayrıca kafa tutmayın artık.evımde bıle rahat degılım ben oki..
nerede bulusma yapsak serefsızlerın haberı oluyor.ya casus var aramızda emaıllerle yazı ıletıyor
aramızdan kacırıp,yada cıdden bu işlerle ugrasan bu serefsızler cok profosyoneller..
hangısı??
bırcok kanalları var bunların ben adlarını bılemıyorum tam.içerıgı hep küfürler ve saldırı planları dolu.ama ciddi seylerını yazmıyorlar kanallarında.
saldırı planları var cok gızlı kanallara forumlara saldırı yapıyolar.
ulan yemın ederım bırının anasını bulsam neler yaparım((((((
alayıda o..cocugu bunların yaaaaa.eee oyle anadanda bunlar gıbı adamlar cıkar işte...orospu cocukları!....
Aynı daldaydık,
Aynı daldan düştük Ayrıldık,
Aramızda yüz yıllık zaman
Yol yüz yıllık...
-----------------------------------------------------
Toplam Hit: 1856 Toplam Mesaj: 2