folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Hack Oyunları Hk.

Hack Oyunları Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

Aklıma hep bir soru takılmıştır. Yıllardır hack temalı oyunlar görüyorum. İşte sanal kendi yaptıkları terminal falan var oyunda. Ama hiçbirinin doğru düzgün mantığını çözebilmiş değilim. 

En son steam de yine böyle bir oyun çıktı hacknet adında. Sayfasına burdan ulaşabilirsiniz: http://store.steampowered.com/app/365450/

Bu tür oyunlar tam olarak nasıl oynanıyor, amaç nedir.. Bu türü hiç oynamadım. Oynayanlar varsa beni ve benim gibi merak edenleri aydınlatabilir mi?

hacknetgame

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jigsaw
    Jigsaw's avatar
    Erkek

WatchDogs vardı da pek tutmadı. oyuna bı bakayım.

edit: trailer ı izledim şimdi fena değil.

Jigsaw tarafından 15/Ağu/15 19:46 tarihinde düzenlenmiştir

Başkalarına hakim olan kuvvetlidir, kendine hakim olan kudretlidir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

oyunun komutları linux komutlarına çok benziyor diyorlar.

Converse giyen uzaylı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    Jigsaw bunu yazdı

yok hocam ondan bahsetmiyorum. yani onu biliyorum. hacklemek için kare tuşuna basın falan diyor sonra ışıklar hacklendi diyor.. benim dediğim sadece arayüz ile oynanan hack oyunları. yok portları açacaksın. şifreyi kıracaksın. başkasının pc sine sızacaksın falan ama bunları gerçek oyunu yazan adamın dediği komutları kullanarak yapacaksın. onları soruyorum

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı
    Jigsaw bunu yazdı

yok hocam ondan bahsetmiyorum. yani onu biliyorum. hacklemek için kare tuşuna basın falan diyor sonra ışıklar hacklendi diyor.. benim dediğim sadece arayüz ile oynanan hack oyunları. yok portları açacaksın. şifreyi kıracaksın. başkasının pc sine sızacaksın falan ama bunları gerçek oyunu yazan adamın dediği komutları kullanarak yapacaksın. onları soruyorum

Hocam hatırladığım kadarıyla hackex i de oynamıştın. Onun mantıkla aynı olsa gerek. Sanal bir platform şu şekilde hackliyorsun gibi döngüleri var. Ama kullanma kılavuzu olmadığı için kendin birşeyler buluyormuş gibi hissediyorsun.

Gerçek hackten çok farklı fakat bir örnek için sql.py kullanabilirsin. Bununla tıpkı oyun gibi gerçek siteleri hackliyorsun. Alluranın açtığı konu sayesinde akdeniz üniversitenin veritabanını hacklemiştim oyun oynar gibi :)

(tam adı aklıma gelmedi birazdan editlicem)

iyibu! yeniden..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı
    mRBerkay bunu yazdı
    Jigsaw bunu yazdı

Hocam hatırladığım kadarıyla hackex i de oynamıştın. Onun mantıkla aynı olsa gerek. Sanal bir platform şu şekilde hackliyorsun gibi döngüleri var. Ama kullanma kılavuzu olmadığı için kendin birşeyler buluyormuş gibi hissediyorsun.

Gerçek hackten çok farklı fakat bir örnek için sql.py kullanabilirsin. Bununla tıpkı oyun gibi gerçek siteleri hackliyorsun. Alluranın açtığı konu sayesinde akdeniz üniversitenin veritabanını hacklemiştim oyun oynar gibi :)

(tam adı aklıma gelmedi birazdan editlicem)

hackex i  sadece indirmiştim hocam. forumda okumuştum falan biraz bakmıştımda. o android oyunu olduğu için çok casual kalıyor sanki. aslında hacknet de birazcık casual gibime geldi videosunda.. daha çok hiçbir şey vermeyen, yani hiç yardım etmeyenlerde var buna benzer.. böyle boş boş ekrana baktıkların.. 

benim sorum, bu oyunu böyle 50 - 60 saat oynayanların oyundaki amaçları nedir? nasıl bulmacalar çıkıyor ve nasıl çözüyorlar.

aslında hack konusuna tek merakım mr.robot u izlemek. ama şimdi bu oyunları oynayınca ordaki adam gibi mi olucaz :D (şaka yapıyorum tabikide..)

BerkayCit tarafından 15/Ağu/15 21:58 tarihinde düzenlenmiştir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zasox
    zasox's avatar
    Erkek

ilginçmiş böyle bir oyunu ben ilk kez gördüm :O

zarar vermeden pratik yapmak amaçla mı yapılmış ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

bir zamanlar hackex vardı :D ne sarmıştı be :D tbt dayanışması ile herkesi mahvediyorduk :D

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Bu tür oyunların babası uplink tir.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Bu tür oyunların babası uplink tir.

korsan olarak indirip oynamaya çalışalım bakalım beğenirsek satın alrız

Toplam Hit: 1564 Toplam Mesaj: 10
hack game hack oyunu hacknet