Hack Soruları
-
Beyler öncelikle şunu söyleyeyim ben öyle ' ben hacker olcam. help pls' diyen tiplerden değilim. Bu işi ciddi anlamda öğrenmek istiyorum. Bir miktar HTML bilgim var ve Frontpage'yi profesyönelce kullanabiliyorum.
Ben neler yapabilirim? Mesela bazı sorularım var.
Exploit nedir.? İşlevi nedir?Cgi açıkları nasıl sömürülür? Bunları bana detaylı bir şekilde anlatabilecek siteler var mı?
Ve şunu da belirteyimki geçici hack yöntemleri istemiyorum. Ciddi şeyler stiyorum...
-
Mouseyi değiştirdin mi?

-
Git bir tane daha makina al linux kur sonra anlatırız sana!
-
ehehehe. Evet decameron değiştirdim. Adi bi mouseyi 3 yıl kullanirsan böyle olur tabi :D
Bu arada italyan. Linux le ne alakası var? Biraz açarmısın?
-
Selamun leykum dostum bak buralarda hackerim diyen ve ben hacker olucam diyen yalan soyler ancak bir kac yol ve program ogrenir ve her zaman hair islere konur pc dunyasi ilerledikce hackerlikta okadar zorlasir ve bi o kadarda hack cogalir mantini ku?llanmayi ogrenen herkez kendince bir seyler basarir.ornek bir siteye yada bir mail adresini alacaksin bunu yapman icin once o sitenin mail sisteminin neyle hazirlandini bulmak bu ayni bir virus ve antivirus savasi gibi.. sistemi bulunca mesela c++ yada vb yapilmis iste ayni sekil sende bu sistemin cekirdgine dalacak bir program yani kendince antivurusunu yaratmalisin.. Anliycan hacker olmadan once arastirman ve bilgin iyi olmali dostum.. sana tavsiyem hack isi ile ugrasiyorsan linux tyan sasma derim karsi saldirilara full guvenliktir ben 1 yildir lunux kulanirim daha kimseden zarar gormedim cunku yemez kasar aga..
-
Tamam ağa. Güvenlik olayını hallederiz ama ben saldırı öğrenmek istiyorum. Linux'üm zaten var. Yeterince bilgim var bilgisayarlar konusunda. Mantık da kullanabilirim ama mantıktan önce teknik de lazım biraz. O konuda bilgi almak istiyorum...
-
en yeni cgi açıkları ve exploitler rus ve israil sitelerindedir.Ayrıca benim bildiğim www.packetstormsecurity.com var oraya bi bak.Exploite gelince programların açıklarını kullanarak saldırdığın sistemde root olmana yarıyor(hepsi değil bi kısmı)Baktın siteyi hackleye micen git ddos exploitleri vraro onlarla saldır. :)
Toplam Hit: 2376 Toplam Mesaj: 7